Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FRANSA'DA YANGIN 3 TÜRK ÖLDÜ
FRANSA'DA YANGIN 3 TÜRK ÖLDÜ
Fransa’nın Mulhouse şehrinde bir sosyal konutta çıkan yangında üçü Türk vatandaşı, beş kişi hayatını kaybetti, sekiz kişi yaralandı.Ölü sayısının artabileceği söyleniyor.
2 Ekim 2017, 09:29
 
Fransa Mulhouse'de bir sosyal konutta meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre, 3'ü Türk 5 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
 
Ölenlerden 4'ünün çocuk olduğu öğrenildi.
 
Fransa’nın Mulhouse şehrinde bir sosyal konutta çıkan yangında üçü Türk vatandaşı, beş kişi hayatını kaybetti, sekiz kişi yaralandı. Çok sayıda göçmenin yaşadığı Mulhouse kentinin Bourtzwiller bölgesinde yer alan bir sosyal konutta çıkan yangının merdiven boşluğundan başladığı duyuruldu. Yaklaşık 50 itfaiye erinin müdahale ettiği yangından 20 kişi kurtarılırken, yaralanan 8 kişinin durumunun ise ciddi olduğu bildirildi.Yaralanan 8 kişinin durumunun ise ciddi olduğu ifade ediliyor. Mulhouse kentinde çok sayıda göçmenin yaşadığı biliniyor. 
Mulhouse kenti Fransa'nın İsviçre ve Almanya sınırlarının kesişim noktasında yer alıyor.
 
20 KİŞİ KURTARILDI
Binada yaşayan 20 kişinin itfaiye erleri tarafından kurtarıldığı ifade edildi. Yangının çıkış sebebi açıklanmadı. AFP'ye konuşan Belediye Başkanı Jean Rottner, "Korkunç bir şey, bütün kent bu trajedi nedeniyle şoke oldu" ifadesini kullandı.
 
RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Mulhouse Belediye Başkanı Jean Rottner, "Olayda bütün şehir olarak sarsıldık. Kimlikleri belirleme çalışmaları sonucunda hayatını kaybedenlerin 4'ünün çocuk olduğunu tespit ettik" şeklinde açıklama yaptı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR