Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HALEP'TE 200 TAHLİYE GERÇEKLEŞTİ
HALEP'TE 200 TAHLİYE GERÇEKLEŞTİ
Halep'in doğu kesimlerinden geri kalan militanların tahliyesi cuma günü durmuştu. Suriye'deki Rus izleme merkezinin yetkilileri cuma günü yaptıkları açıklamada, Halep'teki tahliye operasyonunun tamamlandığını ve ayrılmak isteyen herkesin kentten ayrıldığını belirtmişti.
19 Aralık 2016, 10:01
 
 
Suriye'de Halep'in doğu kesimlerinden içerisinde 2.000 militan ve aile üyelerinin olduğu 25 otobüsün ayrıldığı belirtildi.
 
 Halep'in doğu mahallelerinden 25 otobüsten oluşan bir konvoy ayrıldı.
 
Yerel kaynaklar, Otobüsler militanlar, kadınlar ve çocuklar da dahil olmak üzere neredeyse 2.000 kişiyi taşıyordu. İçlerinden bazıları, Halep'te kalmak istediklerini söyledi"
 
 Halep'ten dün gece yaklaşık 400 militan ve aileleri tahliye edildi
 
Aynı kaynak RİA Novosti'ye daha önce yaptığı açıklamadaysa, Halep'ın doğusundan dün gece de 382 kişinin tahliye edildiğini söylemişti. Kaynağın verdiği bilgiye göre Halep'ten tahliyelerin devam etmesi planlanıyor. Halep'in doğu kesimlerinden geri kalan militanların tahliyesi cuma günü durmuştu. Suriye'deki Rus izleme merkezinin yetkilileri cuma günü yaptıkları açıklamada, Halep'teki tahliye operasyonunun tamamlandığını ve ayrılmak isteyen herkesin kentten ayrıldığını belirtmişti.
 
image
 
Yetkililer, yaklaşık 9.500 kişinin Halep'ten ayrıldığını söylemişti. Daha sonraysa Suriye hükümetinin kontrolünde bulunan fakat muhalif militanların kuşatması altında olan Fua ve Kefraya kasabalarının kişilerin tahliyesi karşılığında Halep'ten tahliyelerin devam edilmesine ilişkin yeni bir anlaşma sağlanmıştı.Sputnik

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR