Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ABD YENİ BAŞKANI SEÇTİ '' DONALD TRUMP ''
 ABD YENİ BAŞKANI SEÇTİ '' DONALD TRUMP ''
ABD dünyaya  45. başkanının Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump olduğunu duyurdu.Amerika’daki Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump seçiler kurulunun oy çokluğunu kazandı.Yeni Başkan 20 Ocak'ta yemin ederek resmen göreve başlayacak.
9 Kasım 2016, 08:26

 

ABD dünyaya  45. başkanının Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump olduğunu duyurdu. Seçim öncesinde yapılan anketlerde Demokrat Parti adayı Hillary Clinton karşısında şans tanınmayan Trump,ezici farkla zaferini ilan etti.

ABD dünyaya  45. başkanının Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump olduğunu duyurdu. Seçim öncesinde yapılan anketlerde Demokrat Parti adayı Hillary Clinton karşısında şans tanınmayan Trump,ezici farkla zaferini ilan etti.
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajla ABD'nin yeni başkanı Trump'ı tebrik etti ve Ankara - Washington ilişkilerinin güçlendirileceğini belirtti. Çavuşoğlu daha sonra ise tweet mesajını sildi.
 
image
 
ABD'nin yeni Başkanı @realDonaldTrump'ı tebrik ediyoruz. ABD ile güvene dayalı ikili ilişkilerimizi ve işbirliğimizi güçlendireceğiz. Trump'ın zafer konuşmasından öne çıkan başlıklar şunlar:
 
* Clinton hepimizi tebrik etti. Ben de kendisini ve ailesini tebrik ettim. Kendisi çok çetin bir mücadele verdi. Kendisine ülkemize verdiği hizmetlerden dolayı bir teşekkür borçluyuz. * Artık bir araya gelip bu bölünmüşlüğün yaralarını sarmamız gerekiyor. Artık bir araya gelme, birleşme, tek vücut haline gelme zamanı. * Bütün Amerika'nın başkanı olacağım.
 
.'AMERİKAN RÜYASINI YENİLEYEREK BU İŞE BAŞLAYACAĞIZ'
 
 Amerikan rüyasını yenileyerek bu işe başlayacağız. * Bugüne kadar unutulan vatandaşlarının hiçbiri unutulmayacak. Yollarımızı, köprülerimizi, tünellerimizi yeniden inşa edeceğiz, altyapımızı yenileyeceğiz. 
 
image
 
'DÜŞMANLIK, ÇATIŞMA DEĞİL ORTAKLIK ARAYACAĞIZ'
 
* Bizimle anlaşmaya niyetli olan uluslarla çok başarılı ilişkiler kuracağız. * Düşmanlık, çatışma değil ortaklık kuracağız. * Amerika artık azıyla yetinmeyecek. Ülkemizin kaderini yeniden elimize alıp bundan sonraki süreçte öyle güzel şeyler düşleyip yapacağız ki... * Sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım. * Amerikan halkı için derhal çalışmaya başlayacağım. Başkanınızla gurur duymanızı sağlayacağım. * Bu ülkeyi çok seviyorum. Çok teşekkürler. Mike Pence'e de çok teşekkür ediyorum, herkese çok teşekkür ediyorum.
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR