Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KORKUNÇ İTİRAF
KORKUNÇ İTİRAF
Daily Mail'in haberine göre, 44 yaşındaki Sosina'nın oğlu Egor Sosin, annesinin içindeki şeytanı kovmak için bu cinayeti işlediğini söyledi.
6 Mayıs 2016, 18:56

 

Rusya, milyarder işadamı İgor Sosin'in eski eşi Anastasya Novikova-Sosina'nın oğlu tarafından korkunç şekilde öldürüldüğü cinayetin şokunu yaşıyor.

Daily Mail'in haberine göre, 44 yaşındaki Sosina'nın oğlu Egor Sosin, annesinin içindeki şeytanı kovmak için bu cinayeti işlediğini söyledi.

"Annem benimle ilişkiye girmek istedi" iddiasında bulunan 19 yaşındaki Egor Sosin, Kazan kentindeki bir otel odasında işlediği korkunç cinayetin ardından şöyle konuştu:

"Yaklaşık yarım saat boyunca boğdum. Öldüğünden emin olduktan sonra, üzerine oturup tüm gücümle yüzünü yumruklamaya başladım. En az 20 kere vurdum."

Annesini cep telefonunun sarj aletinin kablosuyla boğan Egor Sosin'in, cinayetiuyuşturucu etkisinde işlediği öne sürüldü. Annesinin de oğlunun uyuşturucu kullandığından haberdar olduğu belirtildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki bir üniversitede okuyan Egor Sosin'in babası İgor Sosin, Rusya'da inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri.


Rus oligark İgor Sosin

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR