Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇIRILÇIPLAK DERSE GİRDİ
ÇIRILÇIPLAK DERSE GİRDİ
Geleneksel eğitim-öğretim teknikleriyle arasında bir hayli mesafe bulunan bu sistem, daha önce haberleri çıplak sunma fikrini hayata geçiren Venezuela merkezli bir site tarafından ortaya atıldı.
4 Şubat 2016, 15:00

 

Haberleri ya da hava durumunu çıplak sunan spiker haberlerine aşina olsak da çıplak ders anlatan öğretmen vakasıyla hiç karşılaşmamıştık...

Geleneksel eğitim-öğretim teknikleriyle arasında bir hayli mesafe bulunan bu sistem, daha önce haberleri çıplak sunma fikrini hayata geçiren Venezuela merkezli bir site tarafından ortaya atıldı. Amaç ise uzun ve zorlu bir yol olan dil öğrenme sürecini kolaylaştırmak! 

İngiliz The Sun'ın haberine göre; 'Çıplak Dil' olarak anılan online videolarda, tamamıyla çıplak olan öğretmenler sınıfta ders anlatıyor. 


Peru merkezli haber sitesi Trome'ye göre; çıplak dersler, öğrencilere gelenekselİngilizce öğrenme metotlarından uzaklaşmayı vaat ediyor ve çıplaklığın öğrencilerin öğrenme motivasyonunu artıracağını öne sürüyor.

KUKLALAR DA KULLANILIYOR

Akılalmaz dersler için hazırlanan bir tanıtım videosunda ise "Öğretmenleriniz kıyafetlerini çıkarırken, İngilizce öğrenebilirsiniz, kelime ve dilbilgisi öğrenebilirsiniz" diyor.

 



Tanıtım videosunda çıplak bir kadın öğretmen elinde cetvelle sınıfın önünde dururken, sıralarda yetişkin öğrencilerin oturduğu görülüyor. Diğer öğretmenler ise ellerinde ‘öğretici’ dövizler tutarken, kuklalar da bu süreçte devreye sokuluyor. 

Söz konusu klipten derslerin gerçek olup olmadığı anlaşılmazken, sonunda da öğrencilerin uluslararası geçerliliği bulunan bir sertifika sahibi olacağı öne sürülüyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR