Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PUTİN FRANSA'NIN YANINDA
PUTİN FRANSA'NIN YANINDA
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Paris'te yaşanan terör olayından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve FransaDevlet Başkanı François Hollande ve tüm Fransa halkının yanında olduğunu bildirdi.
14 Kasım 2015, 15:25

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir PutinParis'te yaşanan terör olayından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve FransaDevlet Başkanı François Hollande ve tüm Fransa halkının yanında olduğunu bildirdi.

"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Putin yaptığı açıklamalarda, "Rusya bu insanlık dışı olayı lanetliyor ve bu terör suçunun soruşturmasında her türlü desteği sağlamaya hazırdır" ifadelerini kullandı.image

"GERÇEK BİR SAVAŞTIR"

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransa’nın başkenti Paris’te onlarca kişinin hayatını kaybettiği saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Lavrov, IŞİD ve El Kaide’nin Suriye kolu Nusra Cephesi’ne karşı savaşta daha fazlasının yapılmaması için hiçbir gerekçe olmadığını ifade etti.

 

Reuters’ın haberine göre, ABD’li mevkidaşı John Kerry ve Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Steffan de Mistura’yla görüşmesi öncesi açıklamalarda bulunan Lavrov, “Terörist eylemler için hiçbir mazeret yok ve IŞİD, Nusra ve benzerlerini yenmek için daha fazlasını yapmamamız için hiçbir gerekçe yok” ifadesini kullandı.  

Öte yandan Rusya Meclisi (DUMA) Başkan Yardımcısı Yuriy Şuvalov, Paris'teki olayın dünyayı değiştirdiğini belirtti. Şuvalov Rus haber ajansı Ria Novosti'ye yaptığı açıklamalarda, "Bu trajik olayın tüm ülkeleri terörle mücadelede bir araya getirmesi gerek. Bu önde gelen ülkelerin liderlerinin terörü sadece birlikte yenebileceğimizi anlamalarını sağlayacak gerçek bir savaştır" dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR