Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESAD'A DUA ETMELİLER
ESAD'A DUA ETMELİLER
Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Yevgeniy Lukyanov, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın IŞİD'i durdurabileceğini söyledi.
24 Haziran 2015, 15:50

 

Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Yevgeniy Lukyanov, 'Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri, Esad'a dua etmeli. Eğer Esad rejimi çökerse, IŞİD'in sonraki hedefi, Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri olacak' ifadesini kullandı.

Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Yevgeniy Lukyanov, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın IŞİD'i durdurabileceğini söyledi.

Sputnik'te yer alan habere göre, Şam'ın Körfez ülkelerinin geleceği açısından IŞİD karşısındaki son güvenilir liman olduğunu belirten Lukyanov, "Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri, Esad'a dua etmeli. Eğer Esad rejimi çökerse, IŞİD'in sonraki hedefi, Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri olacak. IŞİD saflarında Suudi Arabistan'dan giden 5 bin militanın savaştığı 

IŞİD SAFLARINDAKİ RUSYALILAR EVLERİNE DÖNÜYOR'

IŞİD'in sıradan bir "terör örgütü olmadığını, bölgede toprak ele geçirerek buralarda yönetim birimleri kurduğunu" hatırlatan Lukyanov, örgütün Rusya için de tehdit olduğunu ifade etti.nutulmamalı" dedi. Rus yetkili, IŞİD saflarında büyük bölümü Kuzey Kafkasya'dan olmak üzere yaklaşık 2 bin 500 Rusya vatandaşı bulunduğunu belirterek, bazılarının evlerine dönmeye başladığını da kaydetti

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR