Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EVLENME ŞARTLI EV SATIŞI
EVLENME ŞARTLI EV SATIŞI
Bir emlak şirketi ile anlaşan 40 yaşındaki Wina Lia alıcılara dul ve iki çocuk sahibi olduğunu hatırlatarak 75 bin dolara satışa çıkardığı evini almak isteyenlere kendisi ile evlenme şartı getirdi.
11 Mart 2015, 15:58

 

Evini evlenme şartıyla satışa çıkaran kadın rekor düzeyde alıcı buldu. Endonezya'nın Cava adasında bir güzellik salonu işleten Wina Lia adlı dul bir kadın, evini satın alacak kişilere kendisiyle evlenme koşulu getirdi.

Bir emlak şirketi ile anlaşan 40 yaşındaki Wina Lia alıcılara dul ve iki çocuk sahibi olduğunu hatırlatarak 75 bin dolara satışa çıkardığı evini almak isteyenlere kendisi ile evlenme şartı getirdi. İlana bir resmini de koyan Wina alıcılardan ciddi olmasını ve pazarlık yapmayacağını özellikle vurguladı.

Bu olağandışı ilanın ardından rekor düzeyde alıcı çıkması üzerine polisin Wina’nın evine giderek soruşturma başlattığı belirtildi.

Polisin soruşturması üzerine suçu emlak şirketinin üzerine atan Wina, “Fikir onlardan geldi. Bana ‘Dul musun’ diye sordular. Ben de ‘evet’ dedim. ‘Evini almak isteyen de dulsa ve seninle evlenmek istiyorsa gene evini satmak ister misin’ dediler. Cevabım ‘Neden olmasın’ oldu" açıklaması yaptı.

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR