Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇIRILÇIPLAK SOYUNAN POLTİKACI +18
ÇIRILÇIPLAK SOYUNAN POLTİKACI  +18
Çıplak pozları fotoğraf yarışmasında yılın fotoğrafı ödülüne aday gösterilen 23 yaşındaki Merkez Partili Lise Marie Sommerstad, VG gazetesine yaptığı açıklamada çıplak poz vermekten büyük zevk aldığını belirtti
17 Kasım 2014, 10:50

 

Norveç'te Merkez Partili Lise Marie Sommerstad'ın çırıl çıplak soyunarak kameraların karşısına geçmesi tartışmalara yol açtı.

image

Çıplak pozları fotoğraf yarışmasında yılın fotoğrafı ödülüne aday gösterilen 23 yaşındaki Merkez Partili Lise Marie Sommerstad, VG gazetesine yaptığı açıklamada çıplak poz vermekten büyük zevk aldığını belirterek "Birçok insan resimlerimin photoshop olduğunu sanıyor ve 'Bir kadının vücudu böyle olamaz' diyor. 

image

Ama fotoğraflardaki vücut benim vücudum ve photoshop değil. Vücudumu yaratan fotoğrafçı değil benim. Çünkü çok spor yapıyorum. Vestfold bölgesinde Merkez Partiden aday olduğumda çıplak poz vermeye başlamıştım ve devam ediyorum. Bundan da zevk alıyorum" dedi.

Sommerstad, her kadının vücudunun kendine göre güzelliği olduğunu söyledi.

Aşırı sağcı İleri Adım Partisi'nden Tove Lill Löite, sosyal demokrat İşçi Parti'sinden Maria Belova ile kameralara çıplak poz vererek hem eleştiri hem de takdir aldıklarını söyledi.

Sommerstad'ın çırıl çıplak soyunması ise bazı siyasiler arasında tartışma yarattı. Bazı politikacılar, Sommerstad'ın cesaretli davrandığını belirtirken, Liberal Partili Rebekka Borsch, Lise Marie Sommerstad'ın çıplak poz vermesini eleştirdi ve politikacıların sadece politika ile ilgilenmeleri gerektiğini savundu.

Soyunan politikacılar ise verdikleri pozlarda insanların daha önce hiç görmedikleri şeyleri değil, gördükleri şeyleri sergilediklerini söylediler.

Geçtiğimiz hafta da Aralarında Liberal Parti Milletvekili Fatma Yeliz Öktem'in de bulunduğu Danimarkalı politikacılar kameralar karşısına geçerek modellik yapmışlardı.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR