Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GRUP SEKS GÖZALTISI
GRUP SEKS GÖZALTISI
ABD'de, Louisiana eyaletine bağlı New Orleans kentinin Kenner kasabasında, reşit olmayan erkek öğrenci ile grup seks yapan iki kadın öğretmen tutuklandı.
4 Ekim 2014, 10:53

 

ABD'de, Louisiana eyaletine bağlı New Orleans kentinin Kenner kasabasında, reşit olmayan erkek öğrenci ile grup seks yapan iki kadın öğretmen tutuklandı.

 
Destrehan Lisesi'nde çalışan 24 yaşındaki Rachell Respess ile 32 yaşındaki Shelley Dufresne adlı İngilizce öğretmenlerinin, adı açıklanmayan 16 yaşındaki erkek öğrenci ile Respess'in evinde grup seks yaptıkları ortaya çıkınca öğretmenlere görevden el çektirildi. Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, iki kadın öğretmenin öğrencileri ile yaşadıkları ilişki, öğrencinin arkadaşlarına hava atmak için olayı anlatması üzerine ortaya çıktı. 
 
Öğrencilerin okul yönetimini, okul yönetiminin de polisi devreye sokmasının ardından başlatılan soruşturmada iki öğretmen de öğrencileri ile grup seks yaşadıklarını itiraf etti. Reşit olmayan kişiye cinsel taciz ve uygunsuz davranışlarda bulunma, reşit olmayan kişinin güvenliğini tehlikeye sokma ve görevlerini kötüye kullanma suçlamaları ile gözaltına alınan iki kadın öğretmen, yargılamaları sürmek üzere kefalet karşılığında serbest bırakıldı. Öğretmenler suçlu bulunurlarsa, her biri 17 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR