Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ATEŞKES BOZULDU
ATEŞKES BOZULDU
İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in ateşkesi bozarak Gazze'ye saldırılarına yeniden başlamasından sonra açıklama yaptı
20 Ağustos 2014, 09:24
 
İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı  İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in ateşkesi bozarak Gazze'ye saldırılarına  yeniden başlamasından bu yana İsrail kentlerine 50 füze fırlattıklarını açıkladı.  Filistin kaynaklarından aldığımız habere göre İsrail rejim savaş uçakları Beyt Lahiya'da bir tarım arazisine hava saldırısı gerçekleştirdi.
 
Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, aralarında başkent  Tel Aviv ile Kudüs'ün de olduğu İsrail'in çeşitli kentlerine 50 füze fırlatıldığı  belirtildi. 
 
Açıklamada, "Mücahitlerimiz tarafından, Kudüs, Tel Aviv, Ben Gurion  Uluslararası Havalimanı, Bi'r Seba, Kiryat Malahi'ye, Askalan, Sderot, Netivot ve  Melahi kentlerine M75, Grad, Fecr ve J80 tipi füzeleri fırlatıldı" ifadesi  kullanıldı.
"GERÇEK SEBEBİ AÇIKLASIN"
Kassam Tugayları'ndan, 1 çocuğun öldüğü, 18 kişinin yaralandığı  Ed-Delu ailesine ait eve düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada  da "Siyonist düşmana, Ed-Delu ailesinin evini bombalamasının ardında yatan gerçek  sebebi açıklama konusunda meydan okuyoruz" değerlendirmesinde bulunuldu.
Açıklamada, "Düşman bu saldırısıyla kendisine cehennemin kapısını açtı  ve bedelini çok ağır ödeyecek. İsrail'in ateşkesi ihlal etmesi halkımıza yönelik  gerçekleştirdiği katliam ve Delu ailesinin evine barbarca saldırması sonucu roket  fırlattık" ifadeleri yer aldı. 
İsrail, Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bulunan Delu ailesine ait evi akşam  saatlerinde bombalamış, saldırıda 1 çocuk ölmüş, 18 kişi yaralanmıştı. 
İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise 30 hedefin vurulduğu  Gazze'den İsrail'in çeşitli kentlerine 50 roket atıldığı kaydedildi.
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR