Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YÜKSEK AİDAT ŞAMPİYONU KONUTLAR
YÜKSEK AİDAT ŞAMPİYONU KONUTLAR
Türkiye'de lüks konut projelerinin artması ile aidatlar da sürekli yükselişe geçiyor. En yüksek aidat talep edilen proje 15 bin TL ile Mandarin Oriantel projesi olurken ikinci ise Zorlu Center konut projesi için talep edilen aidat rakamı 13 bin TL oldu.
9 Şubat 2021, 17:58

 

İstanbul'da aidatı en yüksek olan konut projeleri listesinde birinci sırada Zorlu Center yer aldı.

Zorlu Center projesinde 1 oda rezidans daire için belirlenen aidat tutarı 5 bin TL oldu. Rezidans dairelerin metrekarelerine göre belirlenen aidat ücretinde en yüksek rakam ünlü şarkıcı Gülşen'nin de satın aldığı üst kattaki yüksek metrekareli daireler için belirlenen 13 bin TL oldu. 

image

2021 yılının adiat rekorunu ise Bodrum'un gözde projesi Mandarin Oriantel projesi kırdı. Projede konutu olan kişilerin ödeyecekleri 2021 yılı aidat rakamı 15 bin TL olarak  belirlendi. 

MASLAK SPİNE TOWER LİSTEDE 

İstanbul'da en yüksek aidat talep edilen 2. proje Maslak bölgesinde yer alan ve yine ağırlıklı olarak ünlü isimler ile iş insanlarının yaşadığı Spine Tower projesi oldu. Aidat tutarı bu proje için de 10 bin TL olarak belirlendi.

Özellikle de ünlü futbolcuların yaşamış olduğu Çubuklu Vadi Konakları konut projesi kapsamında yer alan aidat tutarları ise 2021 yılı için yine rekor zam yerken en düşük aidat ücreti 3 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Kemer Country projesinde aidat rakamı 4 bin TL olarak belirlenirken ünlü isimler ise pandemi nedeni ile kullanılamayan sosyal imkanlara rağmen aidat rakamlarına zam yapmalarına itiraz ederek indirim talebinde bulundu. 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR