Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAHİBİNDEN KÖPRÜ MANZARALI PLAJ
SAHİBİNDEN KÖPRÜ MANZARALI PLAJ
Rumeli Kavağı Plajı adıyla da bilinen Altınkum Plaj Tesisleri, 92 milyon liradan satışa çıktı. Plaj, 3. Köprü manzarasıyla dikkat çekiyor
8 Ocak 2019, 21:16
 
 
Rumeli Kavağı Plajı adıyla da bilinen Altınkum Plaj Tesisleri, 92 milyon liradan satışa çıktı. Plaj, 3. Köprü manzarasıyla dikkat çekiyor.
 
Bugünlerde yerel seçim heyecanı yaşayan İstanbul'un en önemli projeleri arasında yer alan 3. Köprü manzaralı ünlü plaj satışa çıktı. İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, Sarıyer-Rumel Kavağı'ndaki Altınkum Plajı'nı, içindeki yapılarla birlikte satışa açtı.
 
İstanbul'un 3. Köprü manzaralı plajı
 
Altınkum Plaj ve Gazinosu şeklinde satışa açılan ihaleye söz konusu alanın büyüklüğü ise 9 bin 185 metrekare olarak ölçümlendi. 3. Köprü manzarasına sahip olan plaj, İstanbul'un Karadeniz'e bakan kısmında yer alıyor.
 
image
 
İBB'den kabin desteği
 
Maksimum yükseklik sınırının 4 buçuk metre olarak belirlendiği arsa üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden tetkik edilecek kabin ve tesisler yapılabilecek.
 
Fiyat 92 milyon 690 bin TL
 
Tahmini bedeli 92 milyon 690 bin lira olarak belirlenen Altınkum Plajı Tesisleri'nin satış ihalesi 20 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 14.00'te İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde gerçekleştirilecek.
 
Diğer adıyla Rumeli Kavağı Plajı
 
Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın konumuyla öne çıkan taşınmaz, 3. Köprü manzarasıyla dikkat çekiyor. Rumeli Kavağı Plajı ismiyle de bilinen plajın sırtlarında ise Koç Üniversitesi yer almakta.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR