Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DUMANKAYA MADURLARININ İSYANI
DUMANKAYA MADURLARININ İSYANI
Dumankaya inşaattan lansmandan ev alan ve henüz evler inşaat halinde iken 15 temmuz darbe girişimi ve sonrasında dumankaya inşaat yöneticilerinin fetö ile ilişkilerinin ortaya çıkarılması ve devamında mal varlıklarına el konulması sonrasında lansmanda ev alan ve tüm bu ilişkilerden habersiz mağdur vatandaşlar isyan ediyor.
16 Aralık 2018, 22:37
 
Dumankaya İnşaat'tan ev alarak mağdur olan birlerce kişi kayyum atama kararının üstünden 2 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen, herhangi bir adım atılmadığını söyledi.
 
3 bini aşkın mağdur var
Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dumankaya Grubunun, Mozaik, Modern Vadi, Adres Sancaktepe, Fikirtepe 1 ve Fikirtepe 2 projeleri tamamlanmayı bekliyor. Projelerden ev alan 3 bini aşkın aile mağdur olduğunu dile getiriyor. image
 
Maddi ve manevi mağduriyetler
Dumankaya'nın ' Adres Sancaktepe' projesinden ev alan mağdurlar Üsküdar'da bir araya geldi. Yapılan basın açıklamasında, kayyum atamasının üstünden 2 yılı aşkın bir sürenin geçtiği belirtilerek "Ev alan vatandaşlar olarak, gayrimenkül noter sözleşme bedellerinin tamamını peşin ve banka kredisi ile ödemiş olduğumuz Dumankaya Adres Sancaktepe projesi inşaatını mevcut Dumankaya kayyum yönetim kurulu üyeleri basiretli bir tüccar gibi yönetememiş yarım kalan inşaatımızı başlatmayarak ailelerimizde çok ciddi maddi ve manevi mağduriyetler oluşturmuştur" ifadeleri kullanıldı.
 
Sürekli oyalandıklarını söyleyen mağdurlar açıklamalarında, şirket kaynaklarının eşit harcanmadığını belirttiler. Açıklamanın devamında şunlar söylendi: "Çocuklarımızın rızkı olan evimize ivedilikle başlamalarını talep ederiz."
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR