Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMLAK ZİRVESİNDE '' YEŞİLİN BABASI ''
EMLAK ZİRVESİNDE '' YEŞİLİN BABASI  ''
Türk ekonomisinin lokomotifi emlak ve inşaat sektörü 2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak.Zirvede; yeşilin babası olarak bilinen "God Father of Green" lakaplı Jerry Yudelson, önümüzdeki on yıllık süreçte yeşil kentler yaratmak için gayrimenkul sektörünün neler yapması gerektiğine vurgu yapacak.
12 Kasım 2017, 11:59
 
Emlak sektörünün zirvesine  "Yeşilin Babası" damga vuracak.
 
Zirvede; yeşilin babası olarak bilinen "God Father of Green" lakaplı Jerry Yudelson, önümüzdeki on yıllık süreçte yeşil kentler yaratmak için gayrimenkul sektörünün neler yapması gerektiğine vurgu yapacak.
 
Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen CNR Emlak Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. Zirvede 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı, toplam 1200 katılımcı ile 23 Kasım'da buluşacak. 
 
image"Şimdi Türkiye'ye Yatırım Zamanı" konulu zirve öncesi İstanbul'da düzenlenen toplantıda; CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan, REIDIN Genel Müdürü Kerim Alain Bertrand, Omurga Capital Partners Genel Müdürü Oğuz Kösebay, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur ve MRESCO Genel Müdürü Oya Zingal gibi sektörün duayen isimleri bir araya geldi.
 
image
 
Türkiye'nin lokomotif sektörleri olan emlak ve gayrimenkul sektörlerinin küresel pazara tanıtımının bir ülke meselesi olduğuna vurgu yapan CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, "Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Şehircilik Şurası'nda çok önemli bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın ana başlıklarından biri de şehirlerdeki yeşil alanlar üzerine oldu. Cumhurbaşkanımız, 'dikkat edin yeşillik ararsanız nerede bulursunuz? Mezarlıkların olduğu yerde bulursunuz. Bunun dışında maalesef. İstanbul'da selviyi Karacaahmet Mezarlığı'nda bulursun, onun dışında bulamazsınız. Bu hale geldik' dedi. Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi şehirlerimiz beton yığınına döndü veya dönmek üzere. CNR Holding olarak, bu bilinçle, dünya çapında tanınmış, yeşilin babası lakabını almış Jerry Yudelson'u zirveye davet ettik. Keynote konuşmacımız Yudelson, "Sürdürülebilir Şehirciliğin Geleceği'' başlıklı konuşmasında yeşil binaların insan hayatındaki önemi ve yeşil binaların geleceğinin yanı sıra yatırımcılara yeşilden nasıl para kazanacaklarını anlatacak." dedi.
 
image
İntercontinental Otel'de düzenlenen, Türk emlak ve gayrimenkul sektörüne yön verecek olan CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi'nin basın toplantısı, uluslararası 53 gazeteci tarafından takip edildi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR