Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMLAK DÜNYASI İSTANBUL'A AKIYOR
EMLAK DÜNYASI İSTANBUL'A AKIYOR
Türkiye’nin ilk ve en büyük fuarı başlıyor.Dünyanın farklı ülkelerinden yatırımcıllar Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na katılacak.
15 Kasım 2016, 12:36

 

Türkiye’nin ilk ve en büyük fuarı ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Bu yıl 4’üncü kez organize edilecek fuarda 400’e yakın proje tanıtılacak.

Her bütçeye uygun projenin sergileneceği fuarda, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul, Yenigün İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilen ‘Büyükyalı İstanbul’ projesi ve Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi yatırımcılara tanıtılacak.

Fuara, Rusya, İran, Orta Doğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere pek çok ülkeden binlerce yatırımcı bekleniyor. Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mohammad Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na katılacak.

200’e yakın yabancı katılımcı Emlak Fuarı Zirvesi’ne geliyor

Fuar kapsamında bu yıl ilk kez 17 Kasım tarihinde düzenlenecek “CNR İstanbul Emlak Zirvesi” ile Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul aktörleri, kamu yetkilileri, finans uzmanları, ulusal ve uluslararası yatırımcılar “Şimdi, Türkiye’ye Yatırım Zamanı” başlığı altında sektörün güncelini masaya yatıracaklar. Dünyada ve Türkiye’de inşaat sektöründe yeni trendler, gayrimenkul ve konut sektörüne bakış, kentsel dönüşümde yeni çözümler ve trendler gibi konularda panellerin düzenleneceği CNR Emlak Zirvesi’ne Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Rusya, BDT, İran ve Azerbaycan’dan 200’e yakın yabancı katılımcı ve dinleyici gelecek

2015 yılında Emlak dünyası yine İstanbul'da toplanmıştı;
 
CNR Emlak fuarını 2015 yılında 9 bin 792 yabancı, 41 bin 469 yerli toplam 51 bin 261 kişi ziyaret etti. Ziyaretçi sayısı toplamda %60 artarken, yabancı ziyaretçi sayısındaki artış %100’e ulaştı. 2015 yılında düzenlenmiş olan CNR Emlak Fuarı’nda sergilenen yeni konut projelerinin büyük bir bölümü alıcı buldu.image
 
CNR Emlak Zirvesi, CNR Emlak Fuarı ile eşzamanlı olarak düzenleniyor.
 
Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak Fuarı; Orta Doğu’nun konut, işyeri satın alma, kiralama ve finansman merkezi olacak.
 
Bu yıl emlak sektörüne ivme kazandıracak fuar ile eş zamanlı olarak “Istanbul Real Estate Summit” ilk kez düzenlenecek. DALFİN Finansal ve Kurumsal Çözümler firmasının danışmanlığını gerçekleştirdiği, konusunda uzman onlarca profesyonelin özelleştirilmiş içerik ve workshoplarla katılımcıların aklındaki sorulara yanıt vereceği, finans ve yatırım uzmanlarının gayrimenkulün bugünü ve geleceğine dair ipuçlarını paylaşacağı ve sektöre yön veren isimlerin tecrübelerini aktaracakları dopdolu bir içerikle hazırlanan zirve bu yönüyle Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR