Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'' TÜRK MODASI BENİM ''
'' TÜRK MODASI BENİM ''
Modaseverler olarak online alışveriş alışkanlığımız giderek artıyor. Ulaşmakta zorluk çektiğimiz markaların ürünlerini artık birkaç tuş ile kolaylıkla elde edebiliyoruz.
17 Haziran 2020, 23:51

 

Trendyol ve MTD ortak projesi olan “Türk Modası Benim” kapsamında 40 tasarımcının koleksiyonunu artık tek çatı altında bulabilirsiniz.

Türk moda tasarımcılarımızı ne kadar tanıyoruz? Koleksiyonlarına nasıl ulaşabiliriz? Global bakış açısı ile lokal ve kültürel değerlerimizi harmanlayan bu özel isimleri daha yakından tanımak ister misiniz? Pandemi sürecinde küçük çaplı ama kreatif yönü ile ilham veren markalar ve moda tasarımcılarımızın ne kadar değerli olduğunu anladık. Dolayısıyla bu süreçte onları ayakta tutmak oldukça önemli. Bu anlamda yakın zamanda hayata geçirilen bir projeyi takip ediyorum. Trendyol ve Türk Moda Tasarımcıları Derneği ortak bir çalışma başlattılar. TÜRK MODASI BENİM adlı hareketi ben de sizlere duyurarak bu oluşuma destek vermek istedim.

image

Özellikle tasarım odaklı giyinmeyi seven modaseverler için; koleksiyon hikâyeleri, farklı kalıp ve tasarım dokunuşları ile heyecanlandıran Türk moda tasarımcılarının imza ürünlerine sahip olmak artık çok daha kolay.

Genellikle televizyonda program yapan veya popüler kimliği seven isimleri moda tasarımcısı olarak tanımaktasınız fakat moda tasarımcısı kimliğini taşımak, hiç de o kadar kolay değil. O nedenle elma ile armudu ayırt etmek için sektöre hizmet eden Türk Moda Tasarımcıları Derneği ( MTD) var. Dernek çalışmalarını uzun yıllardır birçok kurum ile ortak projelere imza atarak aktif bir şekilde sürdürüyor.

image

MTD’ye üye olmak için üniversitelerin veya özel akademilerin ilgili bölümlerinden mezun olmanız gerekmekte. MDT, kuruluna başvuranların tasarım dosyalarını değerlendirdikten sonra kişilerin üye kriterlerine uyup uymadığına karar veriyor. MTD’ye üye olanlar sektörel birçok içeriğe, gelişmelere, teşviklere ve moda organizasyonlarına dair bilgilendiriliyor. Mercedes Benz İstanbul Moda Haftası gibi dev oluşumlarda yer almak istiyorsanız size birçok üyelik avantajı sağlıyor. Türk tekstil firmaları ve birçok branştaki işbirliklerinden üyelerini haberdar edip, onları farklı içeriklerle bir araya getirebiliyor. Derneğin destek verdiği veya düzenlediği alışveriş etkinliklerinde ilk öncelik tabi ki üyelerinin. Ulusal ve uluslararası fuarlara gitmek isteyen moda tasarımcılarına maddi ve manevi destek veren devletimiz ve kurumları, sizin MTD üyesi olup olmadığınıza bakıyor ve o şekilde değerlendiriyor. Eminim daha nice hizmet verilen içerik vardır ama son olarak bu dönemin MTD Başkanı Özlem Kaya ve eş başkan Özgür Masur’u “ Türk Modası Benim” hareketini başlattıkları için tebrik ederim.

image

TÜRK MODASI BENİM PROJESİ

Modaseverler olarak online alışveriş alışkanlığımız giderek artmakta ve ulaşmakta zorluk çektiğimiz markaların ürünlerini birkaç tuş ile kolaylıkla elde edebiliyoruz. Trendyol ve MTD ortak projesi olan “Türk Modası Benim” kapsamında 40 tasarımcının koleksiyonunu artık tek çatı altında bulabilir ve destek verebilirsiniz. Hem de özel indirimler ve avantajlar ile… Niyazi Erdoğan, Nihan Peker, Gökhan Yavaş, Selen Akyüz, Özlem Erkan, Seydullah Yılmaz, Emre Aktuna, Mehmet Emiroğlu ve Ece Salıcı gibi onlarca değerli moda tasarımcısının koleksiyonunu keşfedip, edindiğiniz tasarımlar ile eminim tarzınızda fark yaratacaksınız.

Ümit Temurçin 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR