Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GELİNLİK MODASINDA ZİRVE
GELİNLİK MODASINDA ZİRVE
Dünya genelinde dört yüzden fazla satış noktasıyla kadınların özel gecelerinin tercihi olmak için yola çıkan marka, bu sezon “Aşk Sana Yeter” sloganıyla minimalizm ve moderniteye vurgu yapıyor. Yüksek kalite kumaş ve güçlü kalıplarla birleştirilen gelinlikler, gelinlerin en sade halinin en güzel halleri olduğunu hatırlatıyor.
14 Şubat 2020, 13:03
 
2020'ye gireli henüz 1 ay oldu ama yılın gelinlik modası çoktan belirlendi bile. 2020'de gelin olacaklar için dünya markası Oleg Cassini çok özel modellerinin katalog çekimini Afrika'da gerçekleştirdi. tanıttı
 
image
 
Aşka evet denen büyülü gün için saten kumaşlar, straplez yakalar, vücuda nazikçe oturan balık modeller ile tüm bedenlerin, kalplerin ve duyguların birleştiği koleksiyon zamansızlık ve bedensizliğe vurgu yapıyor. 
 
image
 
Oleg Cassini 34 bedenden 50 bedene kadar geniş beden aralığı ile aşkı en sade ve gerçek haliyle kutlamaya bu sene de tüm gücüyle devam edecek.
 
Güney Afrika’da bulunan eski bir bağ evinde moda fotoğrafçısı Cihan Alpgiray tarafından terracotta tonları kullanılarak fotoğraflanan kampanyada, minimum rötüş ve makyaj ile doğal görünüm sağlandı. 
 
Kampanyadaki modellerin tümü doğallık akımından esinlenerek seçilirken; sadelik ve yalınlık aşk’ın ve kadın’ın en yakın dostları olarak hikayeleştirildi. 
 
image
 
Aşkın ve sadeliğin getirdiği mutluğun resmi; fotoğraflarda sinematografik bir bakış açısıyla ele alınmış. 2020’de marka ilhamını tüllerin hafiflediği, lüks bohemin yükseldiği bu özel koleksiyondan alıyor.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR