Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ TOPMODEL CEZAEVİNE DÜŞTÜ
ÜNLÜ TOPMODEL CEZAEVİNE DÜŞTÜ
ABD Adalet Bakanlığı, basın açıklamasında Topmodel Mornyang'ın bir uçuş ekibine müdahale etmekten ağır bir suçluluk suçundan ve bir kabahat saldırı sayılmasından suçlu bulunduğunu söyledi.
26 Mart 2019, 11:38
 
Ünlü Topmodel  Melbourne’dan Los Angeles’a yapılan bir uçuşta sarhoş bir şekilde personele saldırdıktan sonra ABD’de hapis cezasına çarptırıldı.
 
Avustralya’dan ABD’ye gitmek için uçağa binen Sudan asıllı Avustralyalı süpermodel Adau Mornyang uçak içinde yaptıklarıyla gündem oldu.Avustralya'nın en ünlü modellerinden olan Adau Mornyang hapis cezası almasıyla gündemde...
 
image
 
24 yaşındaki model Adau Mornyang Avustralya’dan ABD’ye gitmek için bindiği uçakta yaptıklarıyla manşatlerde.Avustralya'nın global Model Management markası olan '' Chadwick Models '' mankeni olarak dünyanın birçok yerinde moda aktivitelerinde boy gösteren ünlü model için marka yüzü olduğu firmalardan veto tehditi geldi.
 
image
 
Ünlü mankenin United Airlines uçuşunda karşısına çıkan bir uçuş görevlisini tokatladığı iddia edildi.
 
24 yaşındaki Mornyang saldırıyı reddetti ve tutuklanmasını “komplo ” olarak nitelendirdi.
Uçuş öncesi iki kadeh şarap içtiğini ve uyumadan önce reçeteli ilaçlar aldığını söyleyen  ünlü model New York havaalanında uçak indiğinde hatırlayabildiği her şeyin "sekiz saat uyuduktan sonra uyandığı"  olduğunu hiç birşeyi hatırlamadığını  söyledi.
 
image
 
Ajansı tarafından kriz yönetilmeye çalışılıyor..
 
Reçeteli ilaç içtikten sonra iki kadeh de alkol alan ünlü model her ne kadar ardından uyuduğunu söylese de anlatılanlar uçaktaki yolcu ve personeller olayın pek öyle olmadığını iddia ediyorlar.
 
Uçaktakilerin anlattığına göre ünlü model çok sarhoştu ve uçağı birbirine kattı.
 
Topmodelin uçak içinde saatlerce bağırarak yolculardan bazılarına ve uçak personellerine hakaret savurduğu ve ırkçı küfürler ettiği iddia ediliyor.
 
Seksi model bununla da kalmadığı, bir erkek uçuş görevlisine fiziksel olarak da saldırarak bir de tokat atığı iddia edildi...
 
Adau Mornyang daha sonra uçaktaki güvenlik görevlileri tarafından zapt edilerek uçuş boyunca uçağın arkasında bekletildiği,inişte polise teslim edildiği açıklandı.
 
image
 
Adau Mornyang uçuşun hemen ardından mahkeye çıkarıldı ve ABD'de ceza aldı.
 
Miss Avustralya olan model Mornyang ise suçlamaları şu sözlerle reddediyor:
 
“Uyandığımda ne için tutuklandığımı anlamadım. Uyurken nasıl başkasını tokatlamış olabilirim ki? Hiç hatırlamıyorum !” dedi.
 
ABD Adalet Bakanlığı, basın açıklamasında Bayan Mornyang'ın bir uçuş ekibine müdahale etmekten ağır bir suçluluk suçundan ve bir kabahat saldırı sayılmasından suçlu bulunduğunu söyledi.
 
Tutuklu bulunan ünü manken ile ilgili olarak  21 yıla kadar hapis cezası alabileceği konuşuluyor.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR