Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇ KOZA YARIŞMASI SONUÇLANDI
GENÇ KOZA YARIŞMASI SONUÇLANDI
Türk modası için değer yaratacak gençlerden oluşan 2019 Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması Sonuçlandı.Günün kazananı Mehmet Demir ödülünü TİM başkanı İsmail Gülle'nin elinden aldı.
19 Mart 2019, 07:16
 
 
1992 yılından beri moda dünyasına genç yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlenen Koza Genç Tasarımcılar Yarışması  27.kez gerçekleşti,Mehmet Demir ‘Soft Universe’ adını verdiği koleksiyonuyla birinci oldu.
 
2019 Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması Sonuçlandı.
 
Türk modası için değer yaratacak gençlerden oluşan Koza Genç Tasarımcılar Yarışması muhteşem defilelere ev sahipliği yaptı
 
image
 
Kazanan Mehmet Demir ödülünü TİM başkanı İsmail Gülle'nin elinden aldı.
 
image
                       
                         2.Süreyya Süleymanoğlu
 
image
 
                                        3.Tanyeli Erdem
 
Gecenin ilk üç yarışmacısı moda sektörüne güçlü bir adım attı.
 
 İlk üç tasarımcıya bir yıllık İngilizce dil eğitimi ve yurt dışında moda eğitimi hakkı verilirken, yarışmanın birincisine 25.000 TL, ikincisine 20.000 TL ve üçüncüsüne 15.000 TL para ödülü takdim edildi.
 
Salonda Türk tekstil ve moda dünyasının tüm paydaşları bu özel gecedeydi.TİM başkanı İsmail Gülle ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe ve MTD başkanı Mehtap Elaidi sektörün özel gecesinde salondaydılar.
 
Bu yıl 27. si düzenlenen Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması Gala Gecesi finalistlerin defileleri ile başladı.
 
Finale kalan 10 genç tasarımcının koleksiyonlarından parçalar sundukları defile sonrasında sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri gecenin kazananını açıkladı.
 
Müge Boz'un sunumu ile gerçekleşen defile ve ödül töreninden oluşan Koza Gala Gecesi'nde finale kalan 10 genç tasarımcı yarıştı
 
image
 
Aralarında Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur ve Belma Özdemir gibi önemli moda tasarımcılarının olduğu yarışma sektöre yeni güçlü isimler katılmasına katkı kattı
 
Koza Genç Moda Tasarım Yarışması gençlerimize önemli fırsatlar sunuyor 
 
Moda endüstrisinde ve moda tasarımı alanında kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin  keşfedilmesini sağlamak adına gerçekleştirilen '' Koza Genç Tasarımcılar Yarışması '' bu misyonunu 27.yılında geliştirip büyüterek devam ettiriyor.
 
Türk moda sektörüne kazandırdığı tasarımcılar ile artı değer yaratan Koza düzenlendiği 27 yıl süresince etkileyici bir moda hikayesi yarattı.
 
Türkiye’deki moda endüstrisinin gelişimini ve tarihini de temsil eden Genç Koza'da seçilen finalistlerin içinden birçok önemli '' moda tasarımcısı '' çıktı.
 
'' Koza Genç yarışması '' çok önemli isimleri Türk moda ve tekstil sektörüne kazandırdı.Bugün  Türkiye’nin en tanınmış moda tasarımcıları olarak kendi markalarını kurmuş ,birçoğu önde gelen moda markalarının tasarım departmanlarının başında.
 
Genç Koza Yarışmasını kazanlar arasında 
Bahar Korçan, Özgür Masur, Zeynep Tosun, Hakan Yıldırım, Özlem Kaya, Gül Ağış Arzu Kaprol, Hatice Gökçe, Elif Cığızoğlu, Ümit Ünal, Özgür Masur, Zeynep Erdoğan,Meltem Özbek,Kadir Kılıç,Salih Balta,gibi isimler akla geliyor
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR