Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSKANDİNAV KÜLTÜRÜNÜN İZLERİ ' HEMINGTON '
İSKANDİNAV KÜLTÜRÜNÜN İZLERİ ' HEMINGTON '
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2019 Defile takviminde yer alan Hemington Türkiye moda endüstrisinin en önemli organizasyonunda podyumda olacak.“2019-20 Sonbahar Kış Indelible Traces” koleksiyonu ,renklerle barışık erkeklere rahat ve iddialı kombinler sunacak.
14 Mart 2019, 19:24
 
HEMINGTON “INDELIBLE TRACES” İLE İSKANDİNAV KÜLTÜRÜNÜN İZLERİ
 
Hemington, “2019-20 Sonbahar Kış Indelible Traces” koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 21 Mart Perşembe günü  Zorlu PSM’de gerçekleştireceği defile ile podyumda olacak.
 
image
 
Hemington, “2019-20 Sonbahar Kış Indelible Traces” koleksiyonunda İskandinav coğrafyasının kültür ve etnik zanaatlarından ilham alıyor. Bölgenin köklü mirasını desenlerinde işleyen Hemington, yalın çizgiler, zarif detaylar, doğal kumaşlar ve ustalıkla işlenen tasarımlarıyla sonbahar kış sezonunda erkeklere iddialı bir koleksiyon sunuyor.
Desenler, renkli jakarlar, örgü işlemeler, tartan kumaşlar ve çizgili-boyutlu detaylar koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor. İskandinav kültürünün ve tarihinin güzelliğinden esinlenilen koleksiyonda lüks materyaller ve modern dokular canlı renklerle harmanlanıyor. 
 
image
 
Dünyanın özel bölgelerinden seçip getirdiği extra fine merino yünü, Himalaya kaşmiri, Güney Amerikan Alpaka yünü, ipek ve Giza pamuk iplikler kullanan Hemington, bu yeni kış sezonunda da erkeklere güçlü bir stil vadediyor.
 
Kruvaze ceketler, özel detaylara sahip kadife pantolonlar, superfine kumaştan üretilen zarif non-iron business gömlekler, loungewear ürünler, flanel spor gömlekler ve süet detaylarla zenginleştirilen trikolar koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.
 image
 
Smart casual stile farklı bir yorum getiren triko ceketler, hafif ve fit kalıplarının yanı sıra birçok kombin alternatifleriyle koleksiyonun anahtar parçası olarak yerini alıyor .
 
Mavi, yanık sarı, lacivertin en güzel tonları, koyu kırmızı, kahverengi, siyah ve krem tonlarıyla harmanlanan koleksiyon, 2019-20 Sonahar Kış sezonunda renklerle barışık erkeklere rahat ve iddialı kombinler sunacak.
 
Şeffaf Gazete.com
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR