Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAZ GELİYOR MODA SİZİ RENKLENDİRİYOR
YAZ GELİYOR MODA SİZİ RENKLENDİRİYOR
2019 İkbahar ayına girdiğimiz yaz aylarının habercisi mevsimimiz moda dünyasının en canlı günleri. Bu yıl itibariyle birçok trend hayatımıza girmiş durumda 2019'un rengi canlı mercan,bu yıl sarı renklerin hakim olduğu kombinler revaçta olacak.
13 Mart 2019, 12:51
 
Moda dünyası peşpeşe yapılan defileler ve Moda haftaları 2019 kadın modasında yaz trendlerini renk cümbüşü içinde sunuyorlar.
2019 İlkbahar - Yaz  kolleksiyonları rengarenk.
 
image
 
Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz modası gardıroplara renk, hareket ve enerji katacak özel parçalarla geliyor.
 
2019 ilkbahar mevsimi başladı, yaz aylarının özlemiyle yaşıyoruz. Çok değil birkaç ay sonra yaz günlerini müjdeleyen havalar gelecek ve enerjimizi sakladığımız güneşli havalara güzel giyinip yüksek motivasyon ile yazı karşılayacağız.
 
image
 
Renkli giyinmek keyifli ama bir o kadar da zor iştir. Doğru renkleri bulmak, renklerin birbiriyle uyumunu yakalamak her zaman kolay olmayabiliyor. Tonları dikkatli seçtiğiniz takdirde yanlış yapma ihtimaliniz çok düşük.
 
image
 
Trend giyinmeyi sevenler sizi unutmadık .
 
Sade ve çabasız ama rengarenk olabilirsiniz. Nasıl mı? Kıyafetlerinizde desenlerden vazgeçip zıt renkleri bir arada kullanırsanız renk blokları sayesinde harika görüneceksiniz. Tek renkli parçalar çoğu zaman stili ve günlük giyimi kurtarır. Ayrıca renkleri çaprazlamak oldukça eğlenceli bir oyun haline bile gelebilir. Renkli ve desensiz blok görünüm oldukça etkileyici olacaktır. 
 
image
 
2019 yaz modası rengarenk
 
Öncelikle renginizi seçin. Evet, yılın Pantone rengi canlı mercan (living coral) olabilir ya da moda dünyası turuncuya odaklanabilir, hatta Kendall ve Kylie neon yeşile takabilir. Ama siz kendi favorinizi seçin. Ardından aynı rengin farklı tonlarını bir arada kullanarak giyinmenin en özgüvenli yolunun tadını çıkarın. Ancak tonların birbirinden zıt olmaması gerektiği kuralını unutmayın. 
 
image
Renk tonlarıyla oyun 
 
Tek yapmanız gereken içinde iyi hissettiğiniz rengin zıt tonlarını bir araya getirmek. Turuncu, fuşya, bordoyu birlikte kullanabilir ya da saks mavi, lacivert ,kırmızı ve turkuazı tercih edebilirsiniz. Renklerle oynamak cesaret ister. Özellikle bej ve beyaz tonlarını bu tip kombinlerde rahatça kullanabilirsiniz. 
 
image
 
Pastel ve gösteriş bir arada
 
Zıtlıktan uyum yaratmak renkleri kombinlere dahil etmenin en havalı yoludur. Zengin ve gösterişli duran zümrüt yeşili, safir mavisi, yakut kırmızısı gibi renkleri pastel tonlarla birlikte kullanın. Örneğin koyu yeşil ve pastel pembeyi bir araya getirebilirsiniz. 
 
image
 
Soğuk renklerle cool görünüm
Soğuk renkleri bir arada kullanarak hem şık hem daha cool olabilirsiniz. Yeşil ve maviyi bir araya getirin ve görünümü kahverengi botlarla dengeleyin. Tıpkı doğada olduğu gibi.
 
image
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR