Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYA PLAJLARINDA KENDALL FIRTINASI
DÜNYA PLAJLARINDA KENDALL FIRTINASI
Kanadalı moda markası Ardene yaptığı açıklamada, ''Geçen yaz ilk kez başlayan özel KENDALL & KYLIE ortaklığımız müşterilerden olumlu tepkiler aldı ve bu en yeni yüzme kapsülünü uygun bir fiyatla sunmaktan heyecan duyuyoruz ''.
10 Mart 2019, 16:09
 
Dünya moda markalarının ve tüketim endüstrisinin vazgeçemediği Topmodel kardeşler Kendall Jenner ve dünyanın en genç milyarderi unvanını alan Kylie Jenner tasarımcı yeteneklerini ortaya çıkarma kararı verip mayo bikini kolleksiyonu hazırladılar.
 
image
 
Ardene markası için bir mayo ve bikini koleksiyonu hazırlayan,Kendall kardeşlerin tasarladığı ve vitrine çıkan kolleksiyonlarında en uygun bikini fiyatı 60 dolardan satışa çıktı.
 
2019 İlkbahar Yaz koleksiyonunun en büyük özelliği, herkesin bu tasarımlara sahip olabilmesi için, ürünlerin uygun fiyatlı olarak satışa çıkması.
 
image
 
2019 yaz koleksiyonunda, dünyaca ünlü duo'nun renkli ve ikonik yaşam tarzından ilham alan çeşitli şekillerde şık, tek parça mayolar ve bikiniler ,yüksek kontrastlı tasarım, şık kumaşlar ve fermuarlı ön, önlük ve daha fazlası gibi dikkat çekici detaylarla yaratıldı.
 
Parlak kırmızı, ordu yeşili, elektrik mavisi, siyah ve beyaz renklerinden oluşan çok çeşitli renkleri ile bu yaz dünya plajlarına ulaşmayı hedeflediler.
 
image
 
Ardene kreatif direktörü Mark Dervishian'un yaptığı açıklamada, Z nesil müşterilerinin sosyal medya ünlülerini takip ettiğini, bu nedenle de Kendall ve Kylie ile birlikte müşteri potansiyelini aşmayı hedeflediklerini belirtti. 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR