Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIBRIS'A ÖZEL BİR MODA MARKASI GELDİ
KIBRIS'A ÖZEL BİR MODA MARKASI  GELDİ
Türkiye'de moda haftalarının en dikkat çeken defilelerine imza atan ünlülerin ve cemiyet hayatından birçok seçkin bayanın tercihi olan Raşit Bağzıbağlı , Girne’de yaptığı açılış ile Türkiye dışındaki ilk mağazasını açmış oldu.
10 Ocak 2019, 20:44
 
RAŞİT BAĞZIBAĞLI 5. MAĞAZASINI ÜLKESİ KIBRIS'TA AÇTI
 
Türkiye’de son yıllarda TV moda programları ,defileleri ile farklılık yaratıp gündem olan,magazin sayfalarından eksik olmayan ünlü Kıbrıslı ünlü moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı 5.mağazasını Girne'de açtı.
 
image
 
Tarihi Girne Limanına çok yakın bir lokasyonda bulunan mağaza adanın seçkin moda noktası olmaya aday.
 
Türkiye'de moda haftalarının en dikkat çeken defilelerine imza atan ünlülerin ve cemiyet hayatından birçok seçkin bayanın tercihi olan Raşit Bağzıbağlı  , Girne’de yaptığı açılış ile Türkiye dışındaki ilk mağazasını açmış oldu.
 
image
 
Kendi ismini taşıyan mağazasının Girne şubesinin açılışına KKTC nin seçkin isimleri katılırken açılışı dedesi Raşit Bağzıbağlı ve KKTC Ulusal Birlik Partisi  Genel Başkanı Ersin Tatar ile beraber gerçekleştirdi.
 
image
 
İstanbul ve Ankara mağazaları gibi,her bir giysinin kendine özgülüğü ile Raşit Bağzıbağlı Haute Couture mağazası Kuzey Kıbrıs'ın kendi markası olarak farklılık yaratacak. 
Bağzıbağlı’nın İstanbul ve Ankara mağazaları bulunuyor.
 
        image
 
Raşit Bağzıbağlı koleksiyonları genç, seksi ve feminen kadınlara hitap ediyor. 
 
Couture tasarımcısı olarak moda dünyasındaki kariyerine İstanbul'da başlayan başlayan Raşit Bağzıbağlı, ilk hazır giyim koleksiyonu olan ‘Rashid’ markasını 2014 yılında İstanbul'da modaseverlerin beğenisine sunduktan sonra . ”Rashid” hazır giyim markası ile başarılarısını perçinledi,TV programları ile ününe ün kattı.
 
Raşit Bağzıbağlı, “Bugün mağazamızı hepimizle birlikte açarak burada olmaktan onur duyuyorum ,beni motive eden,burda olmam için ısrar eden KKTC kamuoyuna teşekür edip,çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum
 
image
 
BİR HAYAL BUGÜN BURADA GERÇEK OLDU
 
Bugün burada ailece hep beraber bir hayali gerçekleştirdik.
Dedem birgün bana '' kendi vatanında olmayan bir marka dünya markası olamaz '' demişti ''işte markamız kendi vatanımıza geldi '' dedi. 
 
image
 
Açılışta Raşit Bağzıbağlı'nın yanından eksik olmayan babası kumaş duayeni Derviş Bağzıbağlı konuklarla tek tek ilgilendi ve kısa bir konuşma yaptı
 “Moda sektöründe İstanbul'da yirmi yıllık iş hayatından sonra vatanıma döndüğüm için gurur duyuyorum ve oğlum Raşit'le daha çok gurur duyuyorum. Bizi çok sıcak bir şekilde karşılayan KKTC halkına şükranlarımı sunarım, güçlülükten güçlüye giden yolumuz umarız devam edecek 
 
image
 
RAŞİT BAĞZIBAĞLI'NIN AYAK SESLERİ
 
Bağzıbağlı, 1985 yılında Londra'da doğdu. 12 yaşında moda tasarımcısı olmaya karar verdi. Londra'da okuduktan sonra.Raşit Bağzıbağlı, 21 yaşında ilk koleksiyonunu tasarladı ve kariyerine Couture tasarımcısı olarak başladı.
2010 yılında Türkiye'de “yılın en iyi genç tasarımcısı” ödülünü aldı ve aynı yıl New York'taki “Face of Fashion” yarışmasında “en iyi gelecek tasarımcı” ödülünü aldı. 2013 yılında anavatanı olan KKTC polis üniformalarını, kurumsal kimlik logolarını ve amblemlerini tasarladı.
Elidor Miss Turkey 2014 ve 2015 finalistleri için kostüm tasarımları yaptı ve 2014'te FTV Ödülleri'nde yılın moda tasarımcısı ödülünü aldı. Koleksiyonlarını 2015'ten beri İstanbul Moda Haftası'nda sergiliyor.
 
image
 
2016 yılında, 220 bölüm boyunca 2 yıl boyunca izleyicilere ipuçları ve tavsiyeler sunan Gardırop Savaşları ve Yeni Bir Ben adlı TV şovlarında jüri oldu. 2017 yılında gelinlik koleksiyonunu RASHID ve COUTURE koleksiyonlarına ekledi.
 
Tasarımcı,Tuba Büyüküstün, Tülin Şahin, Demet Kutluay, Bergüzar Korel, Fahriye Evcen, Dilan Deniz, Amine Gülşe gibi Türkiye'nin ünlüleriyle  dünya yıldızlarını giydirdi. 
 
Paris Hilton, Yolanthe Cabau, Petra Nemcova ve Victoria Secret modeli Doutzen ünlü modacının tasarımları ile özel günlerinde boy gösterdiler.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR