Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CAVALLİ KENDALL MERT ALAŞ BULUŞMASI
CAVALLİ KENDALL MERT ALAŞ BULUŞMASI
Dünyanın en çok kazanan modeli Kendall Jenner, Roberto Cavalli için Mert Alaş ve Marcus Piggott’un objektifi karşısına geçti.Cavalli Markasının 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun kampanya yüzü oldu.
20 Aralık 2018, 18:55
 
 
Kendall Jenner ünlü bir moda devi için kamera karşısına geçti. Roberto Cavalli’nin ilkbahar-yaz 2019 kampanya yüzü Kendall Jenner oldu
 
İtalyan moda evi Roberto Cavalli Amerikalı model Kendall Jenner'ın baş rolünü üstlendiği 2019 ilkbahar/yaz kampanyasından ilk görüntüleri paylaştı. 
 
image
 
Kendall Jenner kendi son dönemin en aranılan modellerinden biri ve prestijli lüks dünya markalarının taercih ettiği model olarak dikkat çekiyor.Dev  markaların tanıtımlarında ve defilelerinde görev alıyor. Güzel model vahşi bir hava taşıyan İlkbahar/yaz 2019  Roberto Cavalli kampanyasının  tercihi oldu.
 
image
 
Forbes’a göre dünyanın en çok kazanan modeli olan 23 yaşındaki Jenner, Roberto Cavalli için Mert Alaş ve Marcus Piggott’un objektifi karşısına geçti.Markanın 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun kampanya yüzü olan Jenner'ın şu anda dünyanın en çok kazanan modeli....
 
Sosyal medya yıldızı markanın kreatif direktör Paul Surridge tarafından tasarlanan en yeni koleksiyonundan çeşitli parçaları tanıtıyor.
 
image
 
Yeni sezonun çarpıcı desenlerden oluşan koleksiyonu için çöl dekoru kullanıldı.
 
Yeni sezonun çarpıcı desenlerden oluşan koleksiyonu için çöl dekoru önünde poz veren Jenner, erkek model Luka Isaac’la yan yana geldi. İkili, çalılar ve kumlardan oluşan bir dekor eşliğinde, Roberto Cavalli'nin en yeni koleksiyonundan tasarımları tanıtıyor. Koleksiyonda çarpıcı baskılar ve şehvetli parçalar bulunuyor.
 
Jenner, reklam kampanyası için kaşlarını belirsizleştiren özel makyajıyla her zamankinden farklı bir görünüm elde etti.
 
Ünlü model geçtiğimiz günlerde Instagram’da 150 milyona ulaşan takipçi sayısı için bikinili fotoğraflarını yayınlayarak teşekkür etmişti.
 
Şeffaf Gazete

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR