Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SALVATORE FERRAGAMO YILBAŞI İÇİN HAZIRLADI
SALVATORE FERRAGAMO YILBAŞI İÇİN HAZIRLADI
Salvatore Ferragamo'nun Gökuşağından İlham Alan Yılbaşı Koleksiyonu ikonik Rainbow wedge babetlerine yeniden ev sahipliği yapıyor1938 yılında Judy Garland için özel olarak tasarlanan ikonik Rainbow babetler, yılbaşı sezonu için küllerinden doğuyor.
17 Aralık 2018, 23:20
 
Salvatore Ferragamo, Yılbaşı sezonu için 1938 yılında Judy Garland için özel olarak tasarlanmış olan ikonik Rainbow wedge babetlerine yeniden ev sahipliği yapıyor. Rainbow Holiday, kadın koleksiyonu kreatif direktörü Paul Andrew’un ortaya koyduğu “Patchwork of Characters”ı hatırlatmaya devam ediyor.
 
image
 
Baskılı deri ve Technicolor gökkuşağı şeritleri, modaevinin bir başka ikonik parçası ve imza parçası olan, 1978 yılında Salvatore ve Wanda’nın en büyük kızları Fiamma Ferragamo tarafından tasarlanan Vara kurdele süslemesiyle tamamlanıyor.
 
image
 
Vara Rainbow çanta, geometrilk, zincirli ve ikonik Vara kurdelesiyle süslenmiş küçük bir omuz çantası. Hem form hem de fonksiyonel olmak üzere tasarlanan, renkli bölmelere sahip bir arka cebe de sahip. Koleksiyonun ilhamına uygun çeşitli blok renklerde sunulan – sarı, mavi, kırmızı – Vara Rainbow çanta, adını aldığı simgenin adeta bir kutlaması niteliğinde.
 
image
 
Modaevinin en etkili ve tanınabilir simgelerinden biri olan Vara bloklu topuklu grogren kurdele ile baskılı bot derisi, Rainbow Holiday’in mevsime uygunluğunu karşılamaktadır.
 
1990’ların başından itibaren kullanılan, markanın arşiv baskısı Rainbow Holiday’e özel ipek desenine ilham veriyor ve Vara silueti sayısız renk varyasyonunda sonsuz bir şekilde tekrarlanıyor. Gökkuşağının tam zıttı, siyah ve beyaz renklerinin yan yana olması, anahtar aksesuarlarda geliştirilen tek bir imgenin pozitif ve negatifini uyandırıyor.
 
image
 
1990’ların başlarındaki Ferragamo arşivlerinden iki baskıyı yeniden bir araya getiren Sumatra, desenleri ile ipek Vara Rainbow çanta ve yeni Varina düz formuna uygulanan modern bir grafik tasarımla birleştiriyor.
 
image
 
Erkek aksesuarları, siyah ve beyaz olarak, ince deriler ve teknik malzemelerin kombinasyonlarıyla sokak giyimi ve kültüründen esinlenen iki farklı model şeklinde kentsel ilham ve ultra çağdaş tasarımla hayat buluyor. Ferragamo imzası, dana derisi üzerinde logonun sınırlarını zirveye taşıyor.
 
ŞEFFAF GAZETE

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR