Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GIORGIO ARMANİ DEV DEFİLEYE HAZIRLANIYOR
GIORGIO ARMANİ DEV DEFİLEYE HAZIRLANIYOR
Dünyaca ünlü İtalyan modacı erkek ve kadın için Giorgio Armani koleksiyonunu büyük bir defile ile moda dünyasına duyuracak.
17 Aralık 2018, 13:29
 
 
İtalyan modasının dünyadaki gururu olan tasarım markası Giorgio Armani yeniden defile formatını değiştirerek  büyük bir Fashion Show' a imza atmaya hazırlanıyor.
 
Eylül ayında Milano havaalanı içerisinde gerçekleştirdiği karma Emporio Armani defilesinin ardından, İtalyan modacı bu sefer de erkek ve kadın için Giorgio Armani koleksiyonunu Şubat ayında resmi Milano sonbahar/kış 2019-20 kadın sezonu defileleri sırasında tanıtacak.
 
image
 
Dünya starı Robbie Williams,Emporio Armani koleksiyonunu sergilemek podyuma çıkmıştı.Moda dünyası yeni defilenin konseptini ve sürprizlerini merakla bekliyor.
 
Moda evi yaptığı bir açıklamada Giorgio Armani'nin değişen dünyaya duyduğu hassasiyet ile 2019 yılı başı için Milano'da çeşitli yeni inisiyatifler tanıtacağını belirtti.
 
image
 
Emporio Armani iki defilesini ayrı ayrı gerçekleştirecek.
 
Emporio Armani kadın giyim koleksiyonu Şubat ayında tanıtılacak, sonbahar/kış 2019-20 Emporio erkek giyim koleksiyonu ise, Ocak ayında Milano Moda Uomo sırasında tanıtılacak. image
 
Tanıtım Armani'nin, Armani Silos içerisindeki en son sergisinin açılışı ile aynı zamanda gerçekleşecek. Armani Silos halen hayatta olan bir moda tasarımcısına ait en akıllıca ve şık müze olarak ifade ediliyor.
 
image
 
Şu an için Emporio erkek defilesinin 14 Ocak pazartesi Silos açılışı sırasında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Silos şu anda Fransız fotoğrafçı Sarah Moon'ın oldukça olumlu eleştiriler alan retrospektif sergisine ev sahipliği yapıyor.
 
Seffafgazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR