Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOZA FİNALİSTLERİ MODA DÜNYASINA HAZIR
KOZA  FİNALİSTLERİ MODA DÜNYASINA HAZIR
Moda dünyasında nefesler tutuldu, yeni jenerasyon bekleniyor ! 1992 yılından bu yana Türk moda sektörüne birçok isimi kazandıran Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması'nın bu sene 27.'si düzenleniyor.
14 Aralık 2018, 17:15
 
1992 yılından bu yana İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İHKİB) tarafından düzenlenen ve sektöre Arzu Kaprol, Bahar Korcan, Zeynep Tosun ve Özgür Masur gibi isimleri kazandıran Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması'nın bu sene 27.'si düzenleniyor.
 
image
 
Türkiye'nin en prestijli yarışmalarından.
 
Moda endüstrisine girmek ve moda tasarımı alanında kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlayan; genç tasarımcıları Türk moda sektörüne kazandırarak artı değer yaratan Koza düzenlendiği 27 yıl süresince Türkiye’nin en etkileyici moda arşivini yarattı.
 
image
 
Türkiye’deki moda endüstrisinin gelişimini ve tarihini de temsil eden KOZA’da tarihler boyunca seçilen  finalistlerin büyük çoğunluğu Türkiye’nin en tanınmış moda tasarımcıları olarak kendi markalarını kurmuş yada birçoğu önde gelen moda markalarının tasarım departmanlarının başında sektöre hizmet vermektedir..
 
2019 KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARINI BEKLİYOR
 
Kasım ayında başvuruya açılan Koza için bu sene de, üniversitelerin moda tasarım bölümlerinde, özel sertifika programlarında ya da meslek yüksek okullarında okumakta olan ya da bu okullardan mezun olmuş adaylar yoğun ilgi gösterdi.
 
image
 
Dijital olarak ilettikleri koleksiyon ve artistik çizimlerle başvuru yapan adayları değerlendirmeye alan Cem Altan, Özlem Kaya, Gamze Saraçoğlu gibi isimlerden oluşan Koza jürisi, kapsamlı ve titiz değerlendirmeler sonrası Koza Gala Gecesi'nde defile yapmaya hak kazanan 10 finalisti yüz yüze mülakatlar sonucunda belirledi.
 
image
 
Koza 2019 İlk 10 Finalist Belli Oldu
 
Belirlenen 10 finalist, mentor tasarımcılar gözetiminde koleksiyonlarını hayata geçirip, Mart ayında gerçekleşecek Koza Gala Gecesi'nde defileyle sunacak.
 
BÜŞRA DİNÇTÜRK
EZGİ YILDIRIM
İREM ATAYAKULOL
MEHMET DEMİR
MERVE ULU
MERVE ULU
ÖZNUR YALÇIN
SELİNA ALP
SEYDULLAH YILMAZ
SÜREYYA SÜLAYMANOĞLU
TANYELİ ERDEM
 
Koza Gala Gecesi'nde defile gerçekleştirecek 10 finalistten dereceye giren ilk 3 ise hayallerini gerçeğe dönüştürmek üzere eğitim ve para ödülleriyle ödüllendirilecekler.
 
Şeffaf Gazete

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR