Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖZEL GECEDE ÖZEL DEFİLE
ÖZEL GECEDE ÖZEL DEFİLE
İstanbul iş,sanat ve cemiyet hayatının ödüllendirildiği ''Altın Zambak Ödülleri '' gecesinde defile yapan Moda tasarımcısı Perihan Demirdelen kendine özgü örme kumaşları ile yaptığı tasarımlar ile podyumdaydı.
9 Aralık 2018, 15:27
 
 
Türk modasının en önemli tasarım markalarından biri olma adına ,kendi özgün yaratıcı tarzını yetiştiği Toros dağları eteklerinin kültür hazinesinden alan,oradan Akdeniz'e açılan Çukurova insanının çalışkanlığı ve azmi ile  harmanlayan moda tasarımcısı Perihan Demirdelen özel bir defile ile İstanbul iş ve cemiyet hayatının önüne çıktı.
 
image
 
Başarılı tasarımcının Modern ve etnik kumaşların çekici tasarımları ile İstanbul ''Altın Zambak Ödülleri '' gecesinde moda tasarımcısı Leyla Uluk ile beraber gerçekleştirdiği defile ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından hazırlandı.
 
image
 
Duayen modacı Yıldırım Mayruk onur ödülü aldı ve defileyi çok beğendi. 
 
Ünlü modacı Yıldırım Mayruk gecede onur ödülü alırken yaptığı konuşmada Türk modasının geleceği gençlerin elinde dahada yükselecek dedi ve ünlü koreograf Asil Çağıl için Türkiye'nin en iyi koreografı olduğunu söyledi.
 
image
 
Kuliste gazetemize demeç veren Yıldırım Mayruk ''Demirdelen & Uluk '' defilesinde sergilenen tasarımları çok beğendiğini söyleyerek genç tasarımcılara destek olunmalı dedi.
 
                           image
 
Sandık çeyizlerimizden esinlenerek iplerle el işinden  kıyafetler yaptık...
 
Perihan Demirdelen defile sonrası açıklama yaptı.''Uzun yıllardır çabalarımız ,emeklerimiz  karşılığını bulmaya başladı. Tasarımlarımız sanat,şov  ve  cemiyet hayatından birçok ünlünün dikkatini çekerek, özel günlerin yanı sıra dizi,klip, moda magazin dergi çekimlerinde büyük ilgi beğeni kıyafetlerimizi giydiler '' diyen Demirdelen şöyle devam etti.
 
image
 
Kültür hazinemizin ilhamı olan bu kolleksiyonu daha zengin hale getirmek için, el işi, günümüzün modasına uygun renk modellerle hazır giyimide harmanladık.
 
image
 
''Houtecuture bir koleksiyonla Altın Zambak ödül gecesinde yerimizi alarak arkadaşım tasarımcı arkadaşımız  Leyla Uluk ile güzel bir sunum gerçekleştirdik.İstanbul iş,sanat ve cemiyet hayatının olduğu bir salonda defile yapmak bizim hedeflediğimiz başarılı moda serüveni yolunda  çok güzel bir fırsat oldu'' dedi ve devam etti; 
 
'' Tuğçe Sarıkaya ve Gözde Coşkun'un düzenlediği bu özel gecede gerçekleştirdiğimiz defile ile büyük ilgi gördük salonda bulunan duayen modacı Yıldırım Mayruk'un izlediği bir defilede kolleksiyonumuzun sunumunu yapmak  bize ayrı bir gurur ve motivasyon kaynağı oldu'' dedi.
 
image
                Ece Erken                                                                  Esra Erol                                            Tuba Büyüküstün
 
Şimdiye kadar aralarında Tuğba Büyüküstün, Atiye,Songül Karlı,Esra Erol,Deniz Akkaya,Ece Erken ,Bade İşcil ,Hande Kaptan,Gizem Eray, Şafak Şakdemir,Feride Çetin. Funda Zenginer Funda İlhan,Tuğçe Sarıkaya, Şebnem Schaefer ,Ezgi Avcı,Nur Tuğba gibi medya önündeki birçok ünlü Perihan Demirdelen tasarımları ile görüntülendiler.
 image
 
ÖZEL İŞLEME TASARIMLAR ÜNLÜ MODELLERİN ÜZERİNDE
 
Seçkin davetli topluluğu önünde gerçekleşen defilede Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Asya Öztürk, Ola Zaremba, Müge İskender,Melike Yalnız,  Özge Nur Ücel, Yasemin Yeniay, Amira Dizdar, Aslı Ceren Şimşek ve Ezgi Sultan Sorhan  gibi başarılı modeller  yer aldılar.
 
image
             Leyla Uluk                           Asil Çağıl                   Perihan Demirdelen                       Mutlu Demirdelen
 
Bu özel gecede Türkiyede model ajansı sektörünün duayeni ve Şeffaf gazete imtiyaz sahibi Mutlu Demirdelen ,kuzeni olan tasarımcı Perihan Demirdelen'i bu özel gecede yanlız bırakmadı ve Perihan Demirdelen ve Leyla Uluk'un başarılarının devamını temenni etti.
 
image
                             
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR