Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇİĞDEM AKIN MODA ŞÖLENİ İLE GELİYOR
ÇİĞDEM AKIN MODA ŞÖLENİ İLE GELİYOR
MBFWI başlarken bu moda etkinliğinde Türk modasının en önemli tasarım markalarından birinin yaratıcısı olan Çiğdem Akın merakla beklenen yeni koleksiyonu UKTE ile moda severler ile buluşacak.
9 Eylül 2018, 20:02
 
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 12. sezonu Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarının sergileneceği etkinlikte dolu dolu bir program davetlileri bekliyor. 
 
Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek MBFWI Türk modasına yön veren isimleri ve sektöre yeni dinanizm katacak gençleri podyuma taşıyacak.
 
image
 
MBFWI yine Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek 
 
MBFWI başlarken bu moda etkinliğinde Türk modasının en önemli tasarım markalarından birinin yaratıcısı olan, Çiğdem Akın  merakla beklenen yeni koleksiyonu UKTE ile moda severler ile buluşacak.  
 
UKTE
 
Ne diyeceksin  içinde sakladığın oncasına ?
Aklın gözü bir mi ki?
Çintemani boyasam üzerime ,dünya gözüyle görürmüyüm çoğaldığını ?
İlk gözağrım,uykusuz gecem,kızım
Ey gönlümün gözü…
Sen gülmezsen geçer mi bu içimde kalan UKTE ?
 
image
 
Türk moda dünyasının en başarılı tasarımcılarından olan Çiğdem Akın yine çok konuşulacak kolleksiyonu ile MBFWI de moda ziyafeti çekecek
 
Çiğdem Akın, Türk modası tasarım markalarının hala dünyaya açılma ve markalaşma sürecinde olduğu bu dönemde,markasını dünya butiklerine taşımayı başaran ,sektöre adım attığı süreçten bu yana farklılık yarattı.
 
Kolleksiyonlarını tartışmasız en güzel koreografik show’lar ile moda severlerle buluşturarak dikkat çeken, başarılı moda tasarımcısı Çiğdem Akın yine özel bir defile ile podyumda olacak.
 
image
 
Dünyaca tanınan moda tasarımcısı Çiğdem Akın’ın kendi adını taşıyan ‘Çiğdem Akın Desing ‘ markası geçtiğimiz aylarda Paris ve  Londra’da katıldığı İngiltere'nin gözde moda organizasyonu  ‘Pure London Show ‘da büyük beğeni toplamıştı.
 
ÇİĞDEM AKIN ‘’ UKTE ‘’ KOLLEKSİYONU İLE PODYUMDA OLACAK
 
Başarılı moda tasarımcısı Çiğdem Akın bu kez daimi katılımcısı olduğu ‘, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un 12. sezon kapsamında gerçekleşecek  UKTE defilesinde İstanbul’lu moda severler ile buluşacak ve yine doyumsuz bir moda şöleni sunacak.
 
Ünlü modacının " UKTE" temalı defilesi ‘’ moda takipçilerinin olduğu kadar Çiğdem Akın adının özgün ağırlığı bulunan,moda ve tekstil sektörünün de merakla beklediği defile olma özelliği taşıyor.
 
 image
 
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un 12. Sezonu kapsamında 14 Eylül’de gerçekleşecek Çiğdem Akın ‘’ UKTE ‘’ defilesi yine bir podyum şöleni olarak bekleniyor.
 
2019 ilkbahar/ yaz için hazırladığı kolleksiyonu Avrupa’nın seçkin butiklerinden büyük ilgi görmüş ,geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi hatırı sayılır sipariş almıştı. Özel bir podyum sunumu yapılacak 2019 sonbahar /kış sezonu kolleksiyonu yurtdışı tasarım butiklerince merakla bekleniyor.image
 
Avrupa vitrinlerinde satışa çıkacak olan kolleksiyonu görmek için yurtdışından alımcı müşterilerinin , her Çiğdem Akın defilesinde olduğu gibi yine büyük ilgi göstermeleri bekleniyor
 
Defilelerini daimi olarak ünlü koreograf Ferhan Aral ile birlikte gerçekleştiren ünlü moda tasarımcısının defileleri her zaman göz alıcı oldu.
Podyumu sanat formatlı ‘’ Fashion Show ‘’ moda gösterisi alanına çeviren ünlü koreograf Ferhan Aral  ile gerçekleşen defileler moda severlerin favorisi olmaya devam etmektedir. 
Modaseverlerin MBFWI de beklentileri yine çok  özel bir koleksiyon ve muhteşem bir sunum olacak.
 
image
 
Geçen sene gerçekleştirlen Çiğdem Akın defilesinde Grammy ödüllü Brooklynli ünlü şarkıcı Maya Azucena sahne almış ve podyum şöleni moda camiasında haftalarca konuşulmuş,sosyal medyada gündem oluşturmuştu.
 
image
 
Profesyonel çalışma hayatına 1988’de büyük Türk tekstil markası Vakko’da başlayan Çiğdem Akın, sektörde adeta tırnakları ile kazıyarak dünya çapında bir marka oldu.
 
Moda serüvenine 16 yıl boyunca çalıştığı Vakko bünyesinde başlayan ve oluşturulan pek çok markanın kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaparak kendi markasını kurma sürecine ulaşmıştır..
 
2004 yılında kendi adıyla yarattığı markası “Çiğdem Akın”ı sınır ötesine taşıyarak bir dünya markasına doğru biçimlendirmek için tasarım yolculuğuna başarı ile devam ederken dev moda organizasyonlarının daimi isimlerinden olmuştur ve başarılı çalışma süreci göz kamaştırıcı şekilde devam etmektedir.
 
image
 
Farklı ,çağdaş ve özgün bir tarzı olan moda tasarımcısı Çiğdem Akın, genellikle koleksiyonu yaratma aşamasında sıra dışı kuplar kullanmaktadır. Dolayısıyla kullandığı renkler ve kuplar zamansız bir trende öncülük etmektedir. Çiğdem Akın tasarımları her sezon rahatlıkla kullanılabilecek parçalardır ve her bedene uygun bir stil sunmaktadır.
 
image
 
ÜNLÜ TASARIM BUTİKLERİ BEKLENİYOR
 
Çiğdem Akın markası Amerika, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkede ünlü tasarım butiklerinde  satılmaktadır ve tasarımlarının dünyanın birçok ülkesinde hatırı sayılır müşterisi bulunmaktadır.
 
Avrupa vitrinlerinde satışa çıkacak olan kolleksiyonu görmek için yurtdışından alımcı müşterilerinin , her Çiğdem Akın defilesinde olduğu gibi yine büyük ilgi göstermeleri bekleniyor
image
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR