Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İKİ ÜNLÜ İSİM PODYUMDA BİRLİKTE YÜRÜYECEK
İKİ ÜNLÜ İSİM  PODYUMDA BİRLİKTE YÜRÜYECEK
Ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer, İlkbahar Yaz 2019 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştireceği defilede iki ünlü isimi podyumda birlikte yürütecek.
9 Eylül 2018, 01:31
 
Oyuncu Begüm Kütük, ilk kez ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer'in bu hafta başlayacak MBFWI kapsamında gerçekleşecek defilesinde, podyumu tecrübeli manken Özge Ulusoy’la paylaşacak.
 
Özlem Süer, İlkbahar Yaz 2019 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Zorlu PSM’ de, 11 Eylül saat 21:00’de gerçekleştireceği defileyle tanıtacak.
 
image
 
Tecrübeli manken Özge Ulusoy, Özlem Süer’in İlkbahar Yaz 2019 sezonu Healer koleksiyonunu tanıtacak. Defilede bir de sürpriz isim, oyuncu Begüm Kütük kariyerinde ilk kez MBFWI kapsamında podyumda boy gösterecek.
 
    image
 
Özge Ulusoy yok olan Türk mankenliğinin podyumdaki  çok az sayıdaki temsilcilerinden. Ünlü manken ,başarılı moda tasarımcısının son yıllardaki vaz geçemediği mankeni olmayı sürdürüyor. Özge Ulusoy , MBFWI Özlem Süer defilesinde yine ilgi odağı olacak.
 
Atasay ve Voonka markalarının sponsorluğunda gerçekleştirilecek defile, çağın en önemli konusu olan “doğanın iyileştirici gücünü ” inceleyen tasarımlar, kullanılan renk, desenler ve inovatif kalıplar, hi-tech kumaşlarla birleşerek zamanımızın hızına ve görsellik üstünlüğüne de gönderme yapıyor.
 
image
 
"Healer" adlı koleksiyon, bitkilerin iyileştirici gücünü mercek altına alırken, Atasay’ın yüksek zevki artisanal bir çağdaşlıkla yorumlayan, stylingin bütünleştirici gücünde yarattığı glam etkili mücevherleri, hızlı, dijital ve yüksek yaşamın «UNDERGROUND LUXURY» ilkeleriyle birleştiği koleksiyonda odak noktası oluyor. Voonka markasının koleksiyon temasıyla rasyonel bir uyum yakalayan, doğal döngüyü temsil eden görselleri defilede Özlem Süer tasarımlarıyla hayat bulacak.
 
image
 
Özlem Süer yeni koleksiyonu ile ilgili olarak "Modanın çoklu sanatsal kimliğine yine performatif bir şekilde yaklaşacak performansımızda doğallığa, çoklu uyuma, farklı kimliklerin bir araya gelerek oluşturduğu iyileştiren çoğulluğa değindik… " diye konuştu.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR