Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GENÇ YETENEKLER MBFWI PODYUMUNDA Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-1/32787/genc-yetenekler-mbfwi-podyumunda

 

GENÇ YETENEKLER MBFWI PODYUMUNDA
GENÇ YETENEKLER MBFWI PODYUMUNDA
Türk modası için gelecek vaad eden İstanbul Moda Akademisi Moda Tasarımı mezunlarının Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinliğinde koleksiyonları podyuma çıkıyor
9 Eylül 2018, 00:28
 
Türkiye’nin en yetkin moda okullarından İstanbul Moda Akademisi “Moda Tasarımı Programı” mezunları, New Gen, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, İlkbahar Yaz 2019 defilesiyle moda sektörüne ilk adımlarını atıyor.
 
İMA 2017-2018 “Moda Tasarımı Programı” mezunları arasından jüri değerlendirmesi sonucu seçilen 12 genç tasarımcının mezuniyet koleksiyonları 12 Eylül Çarşamba günü, saat 17:00’de Zorlu PSM’de gerçekleşecek New Gen defilesiyle sunulacak.
 
image
 
İMA “Moda Tasarımı Lisans ve Lisansüstü Programları” mezunları Bahar Yavuz, Begüm Kıran, Berk Gümüşterazili, Candan Tulga, Gökçe Kömürcü, Mertcan Öztekin, Muhammed İloğlu, Nazlıcan Karahan, Nikta Afshar, Sümeyye Başbuğu, Şebnur Günay, Şule Gül jüri değerlendirmesi neticesinde defileye çıkmaya hak kazandılar ve hazırladıkları ilk koleksiyonlarını podyumda sergileyecekler.
 
12 İMA mezunu her bir öğrencinin 5’er parçadan oluşan toplam 60 tasarımı sektörün ve moda severlerin beğenisine sunulacak.
 
10. yılını sektöre kazandırdığı 10 binin üzerinde mezunuyla kutlayan bugünün ve geleceğin moda profesyonellerinin buluşma noktası İMA, Moda Tasarımı eğitimini tamamlamış genç yetenekleri her sezon moda haftasında destekliyor ve hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına olanak sağlıyor.
 
Şeffaf Gazete.com