Güzel ülkemiz için yazıyoruz - VAKKORAMA TASARIM YARIŞMASI YAPTI Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-1/31372/vakkorama-tasarim-yarismasi-yapti

 

VAKKORAMA TASARIM YARIŞMASI YAPTI
VAKKORAMA TASARIM YARIŞMASI YAPTI
Genç yaşa” mottosu ile daima, yenilikçi, tasarımlar sunan Vakkorama tasarım yarışmasında hediyeler sahiplerini buldu
26 Ekim 2017, 17:37
 
Vakkorama tasarım yarışmasında hediyeler sahiplerini buldu
 
Vakkorama gençliğin enerjisini yansıtan renkli koleksiyonları ve sıradışı markalardan seçilmiş özel koleksiyonları ile enerjik ve dinamik ruhları tasarım yarışmasında buluşturdu. Yaratıcılığını konuşturan herkes hayalindeki yarışmada yerini aldı.
 
Genç yetenekleri kazanmak adına; yaptığı işe ruhunu katan, kendini hayallerine adayan, hayatın içinde fark yaratanları bir araya getirdiği ve birbirinden eğlenceli tasarımların yarıştığı yarışma için başvurular 30 Eylül’de sona erdi.
 
Vakkorama tasarım yarışmasında Zeynep Yener, Mevce Çıracı, Pelin Yaşar, Pia Hakko, Nazan Tayman, Billur Saatçi ve Banu Bolen’in aralarında bulunduğu jüri üyeleri ilham verici tasarımlar arasından birinciyi 25 Ekim’de Vakkorama İstinyepark’ta gerçekleşen büyük finalde belirledi.
 
Sürprizlerin ve eğlencenin eksik olmadığı özel partide, seçilen en iyi tasarım Vespa Primavera’e uygulanarak yeni yol arkadaşı ile buluştu.
 
Birbirinden renkli tasarimlar arasinda seçim yapmakta zorlanan jurinin oylamasiyla 1.lik Serdar Topluoğlunun oldu. Kartal desenli Vespa’sinin anahtarini Serdar Topluoğlu adina kiz kardesi Seda Topluoğlu, Cem ve Ronit Hakko’dan teslim aldı. İkincilik ödülü olan kasklari ise Sarp Suerdas ve Beyza Hisli kazandı.
 
image
 
Ödül toreninde konuşan Cem Hakko, “Dünyanin ilk konsepti olan kultür, sanat, spor, müzik ve tasarımı yasam tarzı olarak olarak 35 yıldır Vakkorama’larda sunuyoruz . Geçliğin markası Vakkorama bugün yine heyecan verici bir etkinliğe ev sahipligi yapti. Tasarım yarismamiza gösterilen yüksek ilgi bizi çok mutlu etti. Vakkorama ,heyecan verici etkinlikleriyle gençligin nabzini tutmaya devam edecek” dedi.