Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖZLEM SÜER'DEN MUHTEŞEM FİNAL
ÖZLEM SÜER'DEN MUHTEŞEM FİNAL
Özlem Süer, İlkbahar Yaz 18’koleksiyonu “D U E T - X” i Mercedes-Benz FashionWeek İstanbul kapsamında son gün podyuma çıkarak muhteşem bir final defilesine imzasını attı.
19 Eylül 2017, 22:12
 
Ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer, İlkbahar Yaz 18’koleksiyonu “D U E T - X” i Mercedes-Benz FashionWeek İstanbul kapsamında gerçekleştirdiği defileyle moda dünyasına tanıttı.
 
Moda haftasının kapanışını yapan defile sürprizlerle doluydu.
 
DUET X adını verdiği koleksiyonunda Özlem Süer, modern ve geleneksel çizgileri bir arada kullanarak çoksesliliğe yer verdi. Göz alıcı bu koleksiyonda Süer ayrıca, ilk defa erkek koleksiyonunu beğeniye sundu.
 
          image
 
Açılışını ünlü model Özge Ulusoy’un yaptığı ve Miss Turkey güzellerinin de podyumda yürüdüğü defilede Özlem Süer şifon, ipek, jakar, dantel gibi farklı kumaşlar ile çağın hızını yakalayan teknolojik kumaşları bir arada kullanarak sezona bambaşka bir heyecan getireceğinin sinyallerini verdi. Koleksiyonda turkuaz, turuncu, fuşya gibi canlı etkilerle beraber su yeşili, mürdümler, vintage goldlar, doğaya dönüşü simgeleyen toprak tonları, antrasit etkiler de yer aldı.
 
             image
 
Moda ve Rap ‘DUEX – X’ de Bir Arada!
Özlem Süer, alışılagelmişin dışına çıkarak ‘DUEX – X’ koleksiyonunu canlı rap performansı eşliğinde sundu. Bir ilk olan ve koleksiyonun ruhuna da yansıtan fikir moda haftasının ön plana çıkan işlerinden oldu. Başarılı “Rapper”lar: Da Poet ve Kamufle RedBull.com işbirliğiyle geceye özel hazırladıkları “mix”ler ve sahne şovlarıyla büyük alkış aldı. 
 
      image
 
Backstage için hazırladıkları özel yerleştirmeyle Lazzoni Mobilya yaratıcı görsellere ev sahipliği yaparken, Aigner çantalarla yapılan styling elbiselerle uyum içindeydi. Yine backstagede modeller Pierre Fabre ürünleriyle ciltlerini yeniledi.
 
        image
 
Özlem Süer yeni koleksiyonunda “Heyecanın dorukta olduğu, büyük sürprizlere ev sahipliği yapacak bu koleksiyonda gelenek kavramına, çok kültürlülüğe, interdisiplinerliğe, buluşmalara, çoksesliliğe değindik. Tekilliği değil çoğulluğu vurguladık. Birlikteliklerin önemine, barışın yapıcılığına inandık… “ diye konuştu.
 
image
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR