Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL DEFİLEYE DOYACAK
İSTANBUL DEFİLEYE DOYACAK
MBFWI'nin 10. sezonu, Mert Erkan'ın "Kendini Kodlayan" adını verdiği İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu defilesiyle başladı.
13 Eylül 2017, 14:34

 

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 10. sezonu, bugün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde ünlü tasarımcıların moda şöleni ile başladı. Etkinliğin 10.ncu sezonunda; açılış defilesini ise genç tasarımcı Mert Erkan’ın muhteşem defilesi ile gerçekleşti.

image

Mert Erkan'ın defilesiyle başlayan gün, İstanbul Moda Akademisi'nin düzenlediği tasarım atölye çalışması ile devam etti.

Daha sonra sırasıyla Rashid by Raşit Bağzıbağlı, Siyar Akboğa ve Özgür Masur İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarını davetlilerle buluşturdular.

                   image                      image

MBFWI'nin 10. sezonu, Mert Erkan'ın "Kendini Kodlayan" adını verdiği İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu defilesiyle başladı.

Tasarımcının feminist, gösterişli ve çekici bir kadın silueti hayal ederek oluşturduğu koleksiyon, ilhamını QR kodlarından alarak kendini kodlayan bir kadının gizlerine odaklanmış. 

Defilenin koreografisi ise bu sezon da yine ünlü koreograf  Asil Çağıl'a aitti. Kendisinin özel koreografisi ile hazırlanan seçkin defilede 29 manken kullanıldı.
 
image
 
Tasarımcının defilesinde açılışı Tuğçe Sarıkaya, kapanışı ise Sema Şimşek gerçekleştirdiği defilede Açelya Kartal, Gizem Barlak, Asya Öztürk, Müge İskender, Dilan Polat, Jenya Krivenko gibi başarılı modeller de podyuma çıktı.

Koleksiyonda beyaz, bej, füme, vizon ve pudra renklerini kullanan tasarımcının saç tasarımları Mehmet Tatlı Kuaför'e ait olup, makyajlar ise Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un resmî sponsoru M.A.C. Cosmetics tarafından yapıldı.

 

image

 

 "Self-Coded / Kendini Kodlayan" adını verdiği, toplam 29 parçadan oluşan İlkbahar/Yaz 2018 Couture koleksiyonunu sergiledi. 

 

Feminist, ben merkezli, gösterişli ve sexy bir kadın silüetini baz alarak oluşturduğu silüetlerde; ilham kaynağı QR kodu olmuş. Başkasının onu tamamlamasına izin vermeyen, kendi benliği ile tamamlanan ve yorumlanan bir ben'liğe vurgu yapan tasarımcı; kendini kodlayan kadın ve gizlerini konu almış.

 

                        ŞİYAR AKBOĞA PODYUMDA

 image

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Şiyar Akboğa ilk MBFWI defilesini gerçekleştirdi

Genç moda tasarımcı Siyar Akboga, Mercedes-Benz İstanbul Moda Haftası kapsamımda ilk kez modaseverlerle buluştu.Siyar Akboga iddialı tasarımları ile moda dünyası için gelecek vaadetti.

  imageimage

Yıldırım Özdemir Ekibi ve Wella Professionals işbirliği ile Şiyar Akboğa defilesinin saç uygulamalarını yaptılar. 

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR