Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ÇİN GIGI HADID'İ İSTEMİYOR Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-1/30969/cin-gigi-hadidi-istemiyor

 

ÇİN GIGI HADID'İ İSTEMİYOR
ÇİN GIGI HADID'İ İSTEMİYOR
Victoria’s Secret’ın merakla beklenen yıl sonu şovunun, Çin’in Shanghai şehrine taşınması yeni bir kriz yarattı.
4 Eylül 2017, 19:42
 
Gigi Hadid krizi büyüyor Model listesi açıklanan Victoria’s Secret Fashion Show 2018'in Çin’in Shanghai şehrinde yapılacak olması yeni bir krize neden oldu.
 
Listede olduğu sonradan ortaya çıkan daha önce paylaştığı bir video nedeniyle ırkçılıkla suçlanan Gigi Hadid'in ülkeye gelecek olması şimdiden tepki çekti.
 
Victoria’s Secret Fashion Show'a geçen yıl damga vuran Gigi Hadid'in bu sene için açıklanan listede olmaması şaşkınlık yaratmış, süpermodel; ünlü moda şovunda yer alacağını geçen yılın Victoria's Secret defilesinden bir görüntüyle Instagram hesabından duyurmuştu.
 
Ancak Victoria’s Secret’ın merakla beklenen yıl sonu şovunun, Çin’in Shanghai şehrine taşınması yeni bir kriz yarattı.
 
image
 
HADID IRKÇILIKLA SUÇLANIYOR
 
Gigi Hadid'in çekimleri 28 Kasım’da gerçekleşecek olan ve 190’dan fazla ülkede yayınlanacak defile için ülkeye gelecek olması tepki çekti. Bunun nedeni ise 22 yaşındaki modelin şubat ayında paylaşılan ve ırkçılıkla suçlanmasına neden olan videosu.
 
ASYALILARDAN TEPKİ ÇEKTİ
 
Bella Hadid, hikayesinden ablasının Buda resmi olan bir kurabiyeyi yüzüne doğru yaklaştırdığı ve o sırada kurabiyedeki o resmi taklit ettiği bir viodeoyu paylaşmıştı. Sosyal medyada bu video yayıldıktan sonra insanlar bu davranışın Asyalılara karşı ırkçı bir yaklaşım olarak yorumlamış ve tepki göstermişti.
 
image
 
VİDEO TEKRAR GÜNDEME GELDİ
 
Gigi Hadid'in Victoria’s Secret Fashion Show'un listesinde olduğunun ortaya çıkmasıyla bu video tekrar gündeme geldi. Ancak hem Gigi Hadid hem de Victoria’s Secret konu hakkında şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyor.