Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN GÜCÜ '' OTİAD ''
TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN GÜCÜ '' OTİAD ''
18. Yıl dolayısıyla bir açıklama yayımlayan OTİAD Başkanı İlker Karataş, “Derneğimizin ortaya koyduğu çalışmalarla Osmanbey'in modern ve çağdaş bir alışveriş merkezi haline gelmesinde çok büyük katkıları olmuştur,dedi.
9 Ağustos 2017, 22:23
 
Türk tekstil sektörünün en önemli oluşumlarından olan OTİAD 18. Yılını Kutluyor
 
Türk tekstil sektörünün en önemli lokomotif kuruluşlarından olan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği OTİAD; kuruluşunun 18. Yılını kutluyor.
 
2 Ağustos 1999 yılında moda ve hazır giyim konusunda yenilikçi, çağdaş, dinamik ve sektörle ortak hareket etmenin sinerjisinden esinlenerek kurulan OTİAD , Türk modasını uluslararası platforma taşıyan birçok markayı bünyesinde barındıran üyeleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
Türk ekonomisine verdiği katkı ile kendini kabul ettirmiş, saygın ve kurumsallaşmış bir sivil toplum örgütü olarak adından söz ettiren OTİAD bir yandan da moda dünyasına kattığı yenilik  ve dinaizm ile dikkat çekiyor. 
 image
 
OSMANBEY ÇAĞDAŞ BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ HALİNE GELDİ
 
18. Yıl dolayısıyla bir açıklama yayımlayan OTİAD Başkanı İlker Karataş, “Derneğimizin kuruluş tarihi çok eski olmamasına rağmen, ortaya koyduğu çalışmalarla Osmanbey'in modern ve çağdaş bir alışveriş merkezi haline gelmesinde çok büyük katkıları olmuştur.
 
4000'i aşkın işletmenin faaliyet gösterdiği Osmanbey bölgesinde; 800'e yakın üyesinden aldığı güç ve sinerji ile OTİAD, ülkemizin moda ve hazır giyim sektöründeki potansiyel gücünün her zaman idrakinde olarak bu potansiyelin ulusal ve uluslararası tüm mecralarda tanıtılması için tüm aktivite ve çalışmaların her zaman en büyük destekçisi olmayı hedeflemiş ve uygulamıştır” sözlerine yer verdi. 
 
Türkiye’de tekstil ve hazır giyim sektörü var oldukça Osmanbey’in ve OTİAD’ın da var olmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Karataş, 18. Yılında OTİAD’ın gücüne güç katan tüm Osmanbeylilere teşekkürlerini ifade etti. 
 
                image
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR