Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NARS KANYON MAĞAZASI AÇILDI
NARS KANYON MAĞAZASI AÇILDI
Keskin çizgiler ile dikkat çeken mağaza, parlaklığın ön planda olduğu lüks ve modern bir tasarıma sahip '' NARS '' Kanyon Mağazası kapılarını açtı
31 Temmuz 2017, 16:21
 
 
NARS Kanyon AVM mağazası dikkat çeken iç tasarımı ile 29 Temmuz Cumartesi günü kapılarını açtı.
 
Keskin çizgiler ile dikkat çeken mağaza, parlaklığın ön planda olduğu lüks ve modern bir tasarıma sahip. Dünya çapında farklı noktalarda yer alan NARS mağazalarının yeni tasarımı, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü olan François Nars ve New York merkezli tasarım firması Baron & Baron’un kurucusu olan Fabien Baron imzasını taşıyor.
 
image
 
MAĞAZADAN NOTLAR
 
Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bulunan NARS mağazası, Türkiye’deki en büyük NARS mağazası olacak.
 
Keskin ve köşeli görünümlü beyaz duvarlardan oluşan mağaza bu tasarımı ile markanın imzası haline gelen ambalajlarını anımsatıyor.
 
Butik, duvardan tavana kadar François Nars tarafından çekilen ışıklı görsellerle süsleniyor.
Mağazada aynı anda hizmet verme imkanına sahip sekiz ayrı makyaj istasyonu yer alıyor. Bu makyaj istasyonlarında NARS makyaj artistleri randevu sistemi ile çalışarak makyaj servisi veriyor olacaklar.
 
Aynı zamanda Türkiye'de ilk kez bir NARS mağazasında yer alacak olan "Cheek Bar" ve "Lip Bar" alanlarında müşteriler, kendi renklerine uygun dudak makyajı ve allık alternatiflerini keşfetme fırsatı bulacaklar. Mağazada yer alan 4 adet dev ekranda ise François Nars'ın kışkırtıcı dünyasından kareler yer alıyor.
 
Modernliği temel alan satış alanı, NARS’ın Kanyon AVM mağazasında kült klasik duvarlarının yanı sıra François Nars’a ayrılan büyük bir duvarla tamamlanıyor. Bu duvarda NARS’ın ikonik ürünlerinin yanı sıra François Nars’ın fotoğrafları, ilham aldığı kimi kitaplar ve kendi kitabı da sergileniyor. Hemen yanındaki nişlerin üzerini ise François NARS’ın meşhur sözü; “Don’t be so serious; it’s only makeup!” / “Bu kadar ciddi olma, bu sadece makyaj!” taçlandırıyor.
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR