Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRK TASARIMCI DÜNYA MARKASI LİSTESİNDE
TÜRK TASARIMCI DÜNYA MARKASI LİSTESİNDE
Nike, tarihinde ilk kez göz bebeği olan Air Max’ini kendi ekibinin dışında bir tasarımcıya emanet ediyor.12 aday arasındaki tek Türk olan Bünyamin Aydın bir ilk gerçekleştirerek dünyaya bir Türk tasarımı ayakkabıyı giydirmek istiyor.
7 Nisan 2017, 20:17
 
 
Önümüzdeki yıl  tüm dünyanın bir Türk tasarımcının tasarladığı dünya markası ayakkabıyla gezmesi hiç de uzak bir hayal değil.
 
Yarattığı Les Benjamins markasıyla Türkiye’nin dünyaya açılan ilk lüks tüketim markasıyla adından bir hayli bahsettiren Bünyamin Aydın bu kez Nike’ın Air Max tasarımı için yaptığı yarışmada 12 kişilik aday kadrosuna davet edildi.
 
12 aday arasındaki tek Türk olan Bünyamin Aydın bir ilk gerçekleştirerek dünyaya bir Türk tasarımı ayakkabıyı giydirmek istiyor.
 
Bir Türk tasarımcının yarattığı Türk yapım Air Max’i tüm dünyanın ayaklarında görmek istiyorsak yapacağımız tek şey Bünyamin Aydın’a oy vermek olacak !
 
image
 
Marka, Beaverton, Oregon’daki genel merkezine 12 adayı davet etti.
 
Adaylar Nike’ın yeni Air Max tasarımlarının kendi ülkelerinden çıkması için kıyasıya mücadele ediyor.Nike, tarihinde ilk kez göz bebeği olan Air Max’ini kendi ekibinin dışında bir tasarımcıya emanet ediyor.
 
image
 
Tüm Türkiye'den destek istedi
 
Turkiye icin bu yarismayi kazanacagiz hepinizin desteklerinizi bekliyorum, son gun ve bir oy verme hakkiniz var bugun desteğinizi oy olarak verin #votebunyaminaydin link bio'da @nikesportswear resmi sitesinden ve https://www.instagram.com/bunyaminaydin/
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR