Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GRAND PERA'DA BÜYÜLÜLEYİCİ DEFİLE
GRAND PERA'DA BÜYÜLÜLEYİCİ DEFİLE
Grand Pera Cercle d’Orient'in büyülü atmosferinde gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında yapılan final günü  defilesinde tasarımcı Çiğdem Akın'ın geçemediği Azeri model Günay Musayeva yine defilenin başmankeniydi.
5 Nisan 2017, 18:27
 
 
Ünlü moda tasarımcısı Çiğdem Akın'ın kendi adını taşıyan moda markası '' Çiğdem Akın '' Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleşen defilesinde 2017-2018 Sonbahar-Kış sezonunu tanıttı. 
 
Defilenen baş mankeni olarak yine Günay Musayeva podyumdaydı.
 
Son yıllarda Türk moda tasarım markası olarak yurtdışında büyük ilgi gören Çiğdem Akın, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul  kapsamında gerçekleşen defilesinde 2017-2018 Sonbahar-Kış sezonunu tanıttı.
 
image
 
FİNAL GÜNÜNE DAMGA VURAN DEFİLE
 
Grand Pera Cercle d’Orient'in büyülü atmosferinde gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında yapılan final günü  defilesinde tasarımcının uzun süredir  vazgeçemediği Azeri model Günay Musayeva yine defilenin başmankeniydi.
 
Defilelerinde tasarımlarına olduğu kadar hikayelere de büyük önem veren tecrübeli ve başarılı tasarımcı Çiğdem Akın, bu koleksiyonunda  '' O’N’DAN SONRA '' tamlamasının yazılışındaki oyunlardan yola çıkarak renkleri, desenleri ve kumaşları özgür bırakıyordu.
 
image
 
Barok dönemin kumaş ve renk skalası ile 80’lerin gülümseten detaylarının bir araya geldiği koleksiyonda Çiğdem Akın, davetlileri bir zaman yolculuğuna çıkarıyordu.
 
Zamansız tasarımlarıyla öne çıkan tasarımcı, zaman ve mekan kavramını holografik düzende ele alarak moda takipçilerine aynı zaman diliminde başka boyutlarda defile izletti.
Grand Pera’nın Cercle d’Orient salonunun büyülü atmosferinde gerçekleşen defilede, Fazıl Say’ın piyano uyarlamasıyla, Barok dönemin büyük sanatçısı Bach’ın bestelerinden oluşan özel bir seçkiye yer verilmişti.
 
              image
 
Çiğdem Akın, şimdi ile geçmiş arasında sınır tanımayan bir müzik eşliğinde  zamanın bahçesinde yolculuğa çıkardı.
 
Farklı renk, desen ve dokulardan oluşan tasarımlarda; Dore, Saks  Çherry Rengi ile Yeşil’in çimenden petrole uzanan tonları öne çıkıyordu. Barok detayların güçlü bir şekilde yer bulduğu koleksiyonda, Çiğdem Akın tarafından özel olarak hazırlatılan şal desenlerini, etnik dokunuşlar finalize etmişti.
 
                    image
 
Zengin kumaş seçkisiyle göz dolduran  '' O’N’DAN SONRA '' koleksiyonunda baş rolde yer alan ipek kendini organze, kadife ve şifon gösteriyordu. Kürk ile birlikte %100 yün ve kaşmir kumaşlar da dikkat çeken dokular olarak koleksiyondaki yerini almıştı.
 
                                image
 
Ahu Kulaç’ın tasarladığı çantalar ile birlikte, Erkan Uluç yönetimindeki NARS makyaj ekibinin dokunuşları, Mehmet Tatlı’nın saç tasarımları, Onur Hazar’ın stylingi ve Ferhan Aral’ın koreografisiyle hayat bulan bu özel moda gösterisini birçok seçkin davetli takip etti.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR