Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇ TASARIMCIDAN GÖZ KAMAŞTIRAN DEFİLE
GENÇ TASARIMCIDAN GÖZ KAMAŞTIRAN DEFİLE
MBFWIstanbul'un açılış defilesi son yıllarda dikkat çeken genç tasarımcı Cihan Nacar'ın ,mayo defilesiyle gerçekleştirildi.
23 Mart 2017, 01:04
 
 
MBFWIstanbul Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonlarının sunumu dışında, marka ve tasarımcıların satış etkinliklerinden modayı farklı boyutlarıyla konu alan film gösterimlerine zengin bir programla dokuzuncu sezonunu modaseverler ile buluşturuyor.
 
Mercedes - Benz Fashion Week İstanbul'un ilk gün  programında ,Cihan Nacar, Burçe Bekrek, Özlem Süer'de koleksiyonlarını sundu.
 
image
 
MBFWIstanbul'un açılış defilesi son yıllarda dikkat çeken  genç tasarımcı Cihan Nacar'ın ,mayo defilesiyle gerçekleştirildi.
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul‘da gerçekleşen Cihan Nacar Sonbahar-Kış 2017 defilesinde sergilenen ve Tülin Şahin'in de aralarında yer aldığı modellerin sunduğu  iddialı kolleksiyon MBFWİ nin en akılda kalıcı sunumlarından biri olmaya adaydı.Nacar’ın cesur tasarımları modaseverlerin ilgisi ve beğenisi üst seviyedeydi.
 
image
 
Moda tasarımcısı Cihan Nacar kimdir?
1984 doğumlu Cihan Nacar, moda eğitimine 2002 yılında Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım bölümünü kazanarak başladı. Eğitimini daha profesyonel bir alana taşıma arzusu ile 2004 – 2006 yılları arasında İspanya Universidad Politecnica De Valencia’da eğitim alan tasarımcı, hemen ardından 2006 yılında Marmara Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Moda Tasarım bölümünde yüksek lisansa başladı.
 
image
 
Tasarımlarındaki çizgisi ve yarattığı cesur kadınla 2007 yılında Project Runway yarışmasında Türkiye 2’ncisi olan Nacar, Türkiye’de ileri gelen bir çok mayo markasına tasarım danışmanlığı yaptı. 2012 yılında Cihan Nacar Beachwear adlı kendi markasını kuran tasarımcının eserleri, Türkiye genelinde bir çok mağazada ve yurtdışında satışı devam ediyor.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR