Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA VE TEKSTİL SEKTÖRÜ BU FUARDA
MODA VE TEKSTİL  SEKTÖRÜ BU FUARDA
Premiere Vision, İstanbul’da tekstil ve moda sektörünün iddialı isimlerini altıncı defa bir araya getiriyor. Bugün (22 Mart) CNR Expo’da kapılarını bir kez daha yeniliklerle açan ve 24 Mart gününe kadar sürecek olan etkinlikte tekstil ve moda sektöründeki yeni trendler paylaşılacak
22 Mart 2017, 23:08

 

Moda ve tekstil dünyasının kendi alanında en önemli ve etkili organizasyonu olarak nitelendirilen Premiere Vision,İstanbul’da bir kez daha alanının en iddialı isimlerini bir araya getiriyor.

 

Kapılarını 6’ncı defa yeniliklerle açan Premiere Vision İstanbul, 22-24 Mart günleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca tekstil ve moda sektörünün prestijli isimlerini bir araya getirip her iki sektörde dünyanın yeni trendlerinin profesyonellerle paylaşılacağı Premiere Vision İstanbul’da pek çok ülkeden alanının önde gelen iplik, kumaş, aksesuar, desen, hazır giyim üreticileri ve trend ofisleri yer alıyor. Premiere Vision’un uzman moda ekibi ise her sezon olduğu gibi bu sezonda dayeni sezon trendlerinin şifrelerini bir kez daha moda severler için çözecek.

 

Premiere Vision Uluslararası Fuarlar Direktörü Guglielmo Olearo, İstanbul’da hiç ara vermeden 6. defa moda ve tekstil sektörünün iddialı isimlerini bir araya getirmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını vurgulayarak: “İstanbul için planladığımız şekilde ilerliyoruz. Planlamalarımız dahilinde ilerlememizde Türkiye’de bize gösterilen ilgiyi en önemli etkenlerden biri olarak ifade etmek mümkün. Bu ilgi doğrultusunda gelecek sezonlarda düzenleyeceğimiz fuarları yeni projelerle destekleyip geliştireceğiz.” diye konuştu. Olearo, Premiere Vision İstanbul’un her sezon olduğu gibi bu sezon da yeniliklerle ziyaretçilerin karşısına çıktığını belirtti.

 

Premiere Vision İstanbul Mart 2017 Fuarı’na 104 uluslararası firma katılıyor.  Katılımcılar, İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarını ve son gelişmeleri Premiere Vision’da sergileyecekler. Katılımcılararasında yenilikçi çalışmarıyla her yıl 400’den fazla yeni ürün geliştiren Melek Dantel, kadın giyime yönelik kumaş koleksiyonlarıyla Avrupa’daki Zara, Escada ve Marks&Spencer gibi modanın büyük isimlerine ihracat gerçekleştiren Dilek Tekstil,yeni nesil inovatif fermuarlarıyla son derece iddialı bir isim olarak değerlendirilen EMR Fermuar gibi kuruluşların yanı sıra 90 milyon metrelik üretim kapasitesiyle dokuma kumaş ve denimde Pakistan’ın en önemli isimlerinden biri olarak nitelendirilen Diamond Denim bySapphire dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

 

image

 

“Athleisuere Trendi”nin tüm yenilikleri bu söyleşilerde paylaşılacak

Premiere Vision İstanbul Fuarı’ndaki en önemli yeniliklerden biri de gündelik hayatta havalı ve atletik giyimi konu alan “Athleisuere Trendi” için düzenlenen seminerler. Premiere Vision İstanbul, Türkiye’nin global hazır giyim markası Koton ve Men’sHealth Türkiye dergisi işbirliğiyle 22 ve 23 Mart günlerinde gerçekleştireceği bir dizi söyleşi ile sportif aktiviteler için tasarlanan kıyafetlerin işyerinde, günlük ve sosyal yaşamda; daha açık bir deyişle esas amacının dışında kullanılmasındaki tüm yenilikler anlatılacak.

 

“Trend Alanı”nda ise,  Premiere Vision İstanbul’un düzenlendiği her sezonda olduğu gibi katılımcıların kumaş örnekleri sergilenecek. Katılımcıların İlkbahar/Yaz 2018 Sezonu’ndan kumaş örnekleri “hafif ve sportif”, “neşeli grafikler”, “gündelik enerji” ve “primitif şıklık” olmak üzere dört ana tema altında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

image

 

Premiere Vision İstanbul’daki bir başka yenilik ise yaratıcı çalışmalarıyla tanınan Harmancı Etiket’in dijital dokuma alanındaki yeniliklerini konu alıyor. Ziyaretçiler, dijital dokuma prosesi için yüksek çözünürlüklü görüntüleri gerçeğe dönüştüren “Digicolor” sistemini, rehber eşliğindeki özel turla fuarın düzenlendiği üç gün boyunca 16.00’da tanıma fırsatını bulacaklar. Her sezon olduğu gibi bu sezon da Premiere Vision İstanbul hostesleri, özel tasarımlarla ziyaretçileri karşılayacaklar. Hostesler, spor giyimde fonksiyonel polyester kumaş üretiminde iddialı isimlerden Marsan Tekstil ve kadın giyimde öncü isimlerden biri olarak nitelendirilen Dilek Tekstil’in işbirliğinde geliştirilen yeni sezon “soccerjersey”i giyinecekler.

 

Diğer yandan, “marka elçiliği” projesini dünyadaki tüm fuarlarıyla eş zamanlı olarak İstanbul’da Ekim 2015’te hayata geçiren Premiere Vision İstanbul’da Mart 2017 Fuarı’nda işbirliği yapılan isim moda tasarımcısı Gülçin Çengel oldu. Çengel, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımıyla alanında lider konumda olan Premiere Vision İstanbul’un marka elçisi olmayı son derece heyecan verici bulduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Özellikle sektörün bugünkü duruma gelmesindeki katkıları ve tasarımcılarla yaptığı işbirlikleri sayesinde durumun sürdürülebilirliğini sağlaması göz önüne alındığında Premiere Vision ile çalışacak olmaktan mutluyum.” Premiere Vision İstanbul’un Ekim 2015’te Arzu Kaprol, Mart 2016’da Bora Aksu ve Ekim 2016’da ise Zeynep Tosun ile başarılı işbirlikleri geliştirmişti.

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR