Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖZ KAMAŞTIRAN ERKEK MODASI
GÖZ KAMAŞTIRAN ERKEK MODASI
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen 2017 Evlilik Fuarında erkek modasının güçlü ismi, Şinasi Günaydın'ın defilesi ünlü isimlerle yapıldı ve ayakta alkışlandı.
7 Şubat 2017, 14:59
 
Erkek modasının önde elen isimlerinden Şinasi Günaydın'ın 2017 damatlık trendlerini sergilediği “Miracle” isimli defilede adeta yıldızlar geçidi yaşandı.
 
Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşen defilenin sunumunu ünlü sanatçı Çiğdem Tunç üstlendi. Podyumda ise manken Şenay Akay'ın yanı sıra Nuri Alço, Gurur Aydoğan, Nida Şan, Murat Başaran, Emre Kızılırmak ,Serhat Kaynarpınar ve Hasan Yalnızoğlu da yürüdü.
 
                                         image
 
Açelya Elmas da finalde gelinlikle podyuma çıktı
Yeşilçam yıldızı Nuri Alço ilk kez mankenlik yaptığını belirterek çok heyecanlı olduğunu söyledi. Alço ayrıca, “Podyumda yürümek hiç kolay değilmiş. Sevgili Banu Noyan'ı kıramadım. Herkes çok beğendi. Bundan sonra mankenliğe devam edebilirim.” dedi.
                         image
 
Şarkıcı ve oyuncu Açelya Elmas’ta finalde gelinlikle podyuma çıktı. Ünlü manken Şenay Akay binlerce taştan hazırlanan Türk bayrağı motifli gelinliğiyle podyuma çıkarak “Memleketim” şarkısı eşliğinde yürüdü. 2017 yılından çok umutlu olduğunu söyleyen Şenay Akay: “İnşallah 3 ay içinde birini bulursam evlenmek istiyorum.” diye konuştu.
 
image
 
Podyumların tek profesyonel çocuk modeli Banu Miray da gelinlikle podyuma çıktı ve büyük alkış aldı. Şinasi Günaydın defilesi Askeri Grup, Renkli Grup, Kadife Grup, Siyah Grup olmak üzere 4 grupta sergilendi. Ayrıca Pınar Bent Modaevi de gelinlikleri ile defile de yer aldı
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR