Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA FIRTINASINDA BAĞZIBAĞLI FARKI
MODA FIRTINASINDA BAĞZIBAĞLI FARKI
Moda haftasının merakla beklenen kolleksiyonu '' Rashid by Raşit Bağzıbağlı İlkbahar/Yaz 2017 '' Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a damga vuran defilelerden biri oldu
26 Ekim 2016, 18:49
 
 
Son yılların Türkiye'de yıldızı en fazla parlayan moda tasarımcılarından Kıbrıslı moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı'nın  İlkbahar/Yaz 2017 defilesi,geçtiğimiz hafta İstanbul'da yapıldı.
 
image
 
Başarılı tasarımcı defilesini Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında gerçekleştirdi.
 
Moda haftasının merakla beklenen kolleksiyonu '' Raşit Bağzıbağlı İlkbahar/Yaz 2017 '' Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a damga vuran defilelerden biri oldu ,gelecek sezona yön verecek tasarımları ile Kıbrıslı ünlü modacı tam not aldı.
 
image
 
Açılışını Demet Kutluay’ın, kapanışı Tülin Şahin’in yaptığı Raşit Bağzıbağlı şovunda feminenlik yeniden tanımlandı. Taş işlemeler, nakışlı şifonlar, püsküllü parçalar ve iki renkli maksi elbiselerle yaratılan gösterişli seksapalite silueti, podyumdaki Türk top modellerle perçinlendi.
 
image
 
Raşit Bağzıbağlı; Derviş Bağzıbağlı kumaşlarını özel olarak sezonun trend renkleri sarı, pudra, beyaz, siyah renklerle bezeyerek 30 parçalık bir koleksiyon hazırlamıştı.
Bağzıbağlı, ‘Son Romantik’ koleksiyonunu için ‘Modern couture teknikleriyle, geleneksel tarzı harmanladığım bir koleksiyon oldu. Hayatımın en romantik dönemindeyim. Üzerimde hissetmiş olduğum bu enerjiyle, elbiselere içimdeki aşkı enjekte ettim’ diyerek ifade  etti.
 
Uzun zamandır podyuma çıkmayan ve beyaz taşlı bir elbiseyle defilenin kapanışında yürüyen Kutluay’ı eşi İbrahim Kutluay eşini hayranlıkla izledi
 
image
 
RAŞİT BAĞZIBAĞLI'NIN BAŞARILARLA DOLU BİR MODA KARİYERİ
 
Köklü Kıbrıslı bir Türk ailenin ferdi olan Raşit  Bağzıbağlı 1985 yılında Londra’da doğdu. 
1957’de ilk Kıbrıs’ta açılan BAĞZIBAĞLI kumaş mağazalarının 3. kuşak temsilcilerinden.
Genç tasarımcı 12 yaşında modacı olmaya karar verdi.image
 
İlk koleksiyonunu 21 yaşında hazırlayan BAĞZIBAĞLI, 2007 yılında Couture tasarımcısı olarak kariyerine başladı.
 
2010 yılında Türkiye’de ve Kıbrıs’ta başarıları neticesinde bir çok ödüle layık görüldü. New York’ta düzenlenen Face Of Fashion yarışmasında, Yılın en iyi genç tasarımcısı ödülünü aldı. Tasarımcı son olarak KKTC Polisinin üniformalarını tasarladı aynı zamanda Miss Turkey 2014 finalistlerinin kostümlerini hazırladı.
 
Türkiye’den Tuba Büyüküstün, Nurgül Yeşilçay, Demet Kutluay gibi ünlülerle çalışan tasarımcı, dünya starlarından Paris Hilton, Yolanthe Cabau, Petra Nemcova ve Victoria Secret modeli Doutzen Kroes’u giydirdi.
 
2015 yılında FOX TV de bir moda programında yer alması ile tüm Türkiye'nin tanıdığı ve özellikle bayanlar tarafından ilgi ile takip edilen bir isim oldu.
 
                                image
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR