Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRANSPARANIN GÜCÜ
TRANSPARANIN GÜCÜ
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 2017 ilkbahar & yaz koleksiyonunu artistik bir defileyle tanıtan Sudi Etuz, hologram, çizgili ve transparan bir koleksiyonla karşımızdaydı! 
17 Ekim 2016, 19:56

 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 2017 ilkbahar & yaz koleksiyonunu artistik bir defileyle tanıtan Sudi Etuz, hologram, çizgili ve transparan bir koleksiyonla karşımızdaydı! 

Tasarımcı yeni koleksiyonunda bu kadar şiddet dolu bir ortamda travmatize olmuş insanların ruh hallerindeki anlık geçisleri transparan hologram ve çizgili desenlerle ifade etti.
image

Kült detayları modern bir üslupla yorumlayarak romantik, feminen ve zarif kadınlar yaratan Şansım Adalı, markası Sudi Ertuz için tasarladığı 2017 ilkbahar & yaz koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında tanıttı.

Yeni koleksiyonunu hazırlarken ilhamını hologram ve transparanlıktan aldığını belirten Adalı, hologramın yansıttığı geçişkenliği içinden geçtiğimiz dönemde insanların ruh hallerini de yansıtan bir metafor olarak kullandığını söyledi.

image

Tasarımcı yeni koleksiyonunda içinde yaşadığımız şiddet dolu bu ortamda travmatize olmuş insanların ruh hallerindeki anlık geçisleri transparan hologram ve çizgili desenlerle ifade etti.

Kült detayları modern bir üslupla yorumlayarak romantik, feminen ve zarif kadınlar yaratan Şansım Adalı, kızları sayesinde yeni nesil oyuncaklara çok hakim olduğunu belirtirken, yeni sezon renk kartelasını da slime'dan yola çıkarak oluşturarak koleksiyon yapısında plisoley volanlı aplikler, kemerler ve abartılı kollara yer verdi.

image

 Adalı, bütün olumsuz düşüncelerden süzülen ve koleksiyonun zeminini oluşturan temanın pozitif, insanlara mutluluğu aşılayan, neşeli bir hale dönüşmesini amaçlıyor.

Defilenin ardından kutlama yemeğini Cantinery'de gerçekleştiren Şansım Adalı'ya defileye katılan ünlü isimler eşlik etii.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR