Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA HAFTASI HEYECANI YAKLAŞIYOR
MODA HAFTASI HEYECANI YAKLAŞIYOR
Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un sekizinci sezonunda İstanbul'da modaseverler ile buluşacak
23 Eylül 2016, 13:48

 

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 11 Ekim’de başlıyor

Türkiye’nin en önemli uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 8. sezonu, 11-15 Ekim tarihleri arasında Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi(PSM)’nde gerçekleşecek. Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta, yine dünya standartlarında bir prodüksiyon ve Zorlu Center PSM’nin benzersiz teknik altyapısı ile davetlilere her zaman olduğu gibi yine heyecan verici bir moda haftası deneyimi yaşatacak.

Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda, Karlie Kloss, Georgia May Jagger, Tilda Swinton, Dree Hemingway, Doutzen Kroes, Natasha Poly gibi isimlerin başrolde olduğu moda kampanyaları sunan Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un sekizinci sezonunda İsveçli Christian Larson’ın yaratıcı yönetmenliğinde, yenilenen Mercedes-Benz CLA’yı İngiliz müzisyen Eliot Sumner ve Alman model Lucie Von Alten ile bir araya getiriyor. Kariyerinde daha önce Lady Gaga, Beyoncé ve Kylie Minogue gibi isimlerle çalışmış olan yönetmen Larson, Bükreş’te terk edilmiş bir taş ocağında görüntülediği “Arzuları ateşler” isimli moda kampanyasında, ateşle oynama teması çerçevesinde güzelliği, duyguları ve asiliği distopik bir dünya tasvirinde tanımlıyor.

Mercedes-Benz, İlkbahar/Yaz 2017 moda görsel kampanyasının yıldızı yenilenen CLA’yı Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul süresince etkinlik alanında da sergileyecek. Yenilenen CLA, güçlü ve sportif tasarım çizgileriyle son derece özgün ve dinamik bir görsel şölen ortaya koyuyor.

image

Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Direktörü Şükrü Bekdikhan,yeni sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi; “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, sekizinci sezonuyla Türkiye’nin en önemli moda etkinliği olmayı sürdürüyor. Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de , hem de uluslararası arenada desteklemeyi hedefleyen etkinlik kapsamında, bu sezon da Türkiye’den ve dünyadan basın mensupları ve satın alma sorumlularını İstanbul’da buluşturacağız. Marka ve tasarımcılara gerek tanıtım ve iletişim, gerekse satış anlamında bütünleşik bir platform sağlayan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, global moda takviminde devamlılığıyla da İstanbul’u bir moda ve tasarım merkezi haline getirme konusunda tutkusunun altını çiziyor. Türk moda sektörüne ve moda haftasına kesintisiz desteğimizi sürdürmekten gurur duyuyoruz.”

Her sezon lounge alanında seçkin davetlilerini ağırlayan Mercedes-Benz, bu sezon daMercedes-Benz Lounge’u Zorlu Center PSM içerisinde konumlandıracak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un simgelerinden biri haline gelen Mercedes-Benz Moda Haftası Araçları da her sezon olduğu gibi yine yollarda olacak

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR