Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EVLİLİK İŞTAHINI KABARTAN GELİNLİKLER
EVLİLİK İŞTAHINI KABARTAN GELİNLİKLER
Gelin adayı bayanların iştahını kabartan ağız uçuklatan ,onları gecenin güzellik abideleri yapacak gelinlikler.Peki şaşkınlıktan mı güzellikten mi? Bu ayrıma karar verememiş gelinler,çok seksi modeller Avrupa'da çok revaçta.
16 Ağustos 2016, 15:07
 
 
Pinterest, farklı tasarım ve detaylar arayanlar için adeta bir hazine. Özellikle de düğün gününüz için gün sayıyor ve gelinlik seçimi için farklı modeller arıyorsanız, burası tam size göre. 
 
image
 
Yaz ayları cıvıl cıvıl,yaz geceleri ve muhteşem kır ve bahçe düğünleri.Muhteşem güzellikte gelinler.Ya gelin adayları ve evlilik hazırlıklarının en önemli detayı gelinlikler ! Gelin adayı bayanların iştahını kabartan ağız uçuklatan ,onları gecenin güzellik abideleri yapacak gelinlikler.Peki şaşkınlıktan mı güzellikten mi? Bu ayrıma karar verememiş gelinler,çok  seksi modeller Avrupa'da çok revaçta.
 
İşte bu geniş içerik hazinesinin içerisinde Avustralyalı bir gelinlik markası en fazla paylaşılan model olarak bir rekora imza attı.
 
image
 
Grace Love Dress isimli  markanın ‘Hollie' adlı modeli bugüne kadar tam 2 buçuk milyon kere Pinterest üzerinde ‘pin'lendi.
 
Dantel detaylı gelinlik aslında mini boyda ancak üzerinde yer alan uçuş uçuş parçalar sayesinde mükemmel bir görüntü sağlıyor. Bu gelinliğin fiyatı ise yaklaşık 6 bin lira ve tabii ki popülerliliğinin ardından yok satarak tükenmiş durumda.
 
image
 
Sezonun modası uçuş uçuş tül detaylı gelinlik, kır düğünleri için oldukça romantik bir seçim.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR