Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYA MARKALARI MÜ'MİNE İLE PODYUMDA
DÜNYA MARKALARI MÜ'MİNE İLE PODYUMDA
Türkiye'de lüks perakende sektörüne çok farklı bir proje ile giren son dönemlerin gündem'deki iş kadını Mine Tozlu ,Dünya markaları ve çok özel yerli tasarımcılardan oluşan marka portföyü '' Mü'Mine '' adını verdiği Luxury Outlet  projesinin tanıtım defilesini İstanbul Çırağan Kempinski’de cemiyet ve  moda sektöründen seçkin devetlilerin katılımı ile gerçekleştirdi.
16 Haziran 2016, 11:38

 

Türkiye'de lüks perakende sektörüne çok farklı bir proje ile giren son dönemlerin gündem'deki iş kadını Mine Tozlu ,Dünya markaları ve çok özel yerli tasarımcılardan oluşan marka portföyü '' Mü'Mine '' adını verdiği Luxury Outlet  projesinin tanıtım defilesini İstanbul Çırağan Kempinski’de cemiyet ve  moda sektöründen seçkin devetlilerin katılımı ile gerçekleştirdi.

image

Tarihinden beslenen şıklık

Ağırlıklı yerli mankenlerin kıyafetleri taşıdığı podyumda Modern formlar, sofistike renkler ve uçuşan dökümler ile doğu ve batı şıklığının harmanlanmış çizgileri dikat çekti. Dünya markalarının Arap ve İran pazarına yönelik olan kombinleri defilenin dikkat çekici ana unsurları olararak seçkin davetli topluluğuna bir moda gösterisi olarak sunuldu.

image

Dünya markaları ile Türk modasından seçmeler

Bünyesinde Versace,GF Ferre,Roberto Cavalli,Fendi gibi uluslararası moda arenasında söz sahibi olan markalar da dahil olmak üzere 56 A+ markasını bir araya getiren MÜ'MİNE markası konsept mağazası, son yıllarda başta Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da ve farklı moda organizasyonlarında yaptığı defileler ile en dikkat çeken Türk modasının güçlü tasarım markalarından olan Çiğdem Akın'ı  ile,Leonora MoDIST ,Çiğdem Malkoç'u bünyesine ekleyerek dünya markaları ile Türk modasını buluşturmuş..

image

        ÇİĞDEM AKIN DÜNYA MARKALARI İLE MÜ'MİNE'DE BULUŞTU

Defile sonrası konuştuğumuz başarılı moda tasarımcısı  Çidem Akın ,Mü'Mine projesi bizim gibi Türkiye'de gelişimini sağlamlaştırmış bir tasarım markası için fırsattır , dünya markaları ile aynı çatı altında yeni pazarlarda olmak heycan verici olacak.Bu projenin vizyonu ve hedefleri Çiğdem Akın markası ile çok iyi uyuştu.Ben ve markam Mü!Mine konsepti içinde olmaktan çok memnunuz dedi

image

             Defile göz kamaştırdı                                                                                       Mine Tozlu

Mine Tozlu'nun yarattığı MT MARKA tarafından sunuldu.

 MT MARKA çatısı altında toplanan dünya markaları Türkiye'de lüks perakende sektöründe farklı çalışmaları ile markalaşma anlayışına bir yenilik kazandırmayı amaçlıyor. Çırağan Palaca'ta, gerçekleşen Mü'Mine konsept mağazalarının '' zamansız - mevsimsiz '' defilesi ile dünya markalarının artık daha ulaşılabilir olabileceğinin işaret fişeğini yakmış oldu.

image

Mü’Mine farklı konsepti ile '' Lüks Perakende '' sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

Perakende sektörünün son yıllarda çeşitlenme ve farklı kitlelerin zevkine göre özelleşen taleplerini karşılamaya yönelik organize olan Mü’Mine, ile A grup hedef kitlesine kişiye özel bir alan yaratmak, bulunduğu alanın kalite ve hizmet standartlarını yükseltmek hedefiyle yola çıkıyor.

image

                         Kemal Gülman ,Deniz Akkaya Saruhan Ünel gibi tanınmış simalar defileyi ilgi ile takip etti

“Private Shopping”, online satışlarla tüketiciyle buluşacak olan Mü’Mine, lüks segmentte hizmet verecek

Mü’Mine değişen taleplere göre üretimlerini ve koleksiyonlarını çeşitlendiren, gerektiği yerde baştan yaratan moda sektörünün muhafazakar giyinmeyi tercih edenlere yönelik üretim yapan markalarını tek çatı altında buluşturarak ,çantadan gözlüğe, ayakkabıdan eşarba kadar zengin bir ürün yelpazesi sunan Mü’Mine, bünyesinde bulunan dünya markaları ile müşterilerinin taleplerini karşılamayı hedefliyor. Mü’Mine, önemli bir kitlenin değişmez markası olmak için yola çıkıyor,

image

   Elif Ece Uzun                                                      Ümit Temuçin    Deniz Akkaya                           Mutlu Demirdelen                             

2 yıl içinde Türkiye'de 11 Arap ülkeleri  ve Türki Cumhuriyetlerinde 15 nokta

MT Marka Yönetim Kurulu Mine Tozlu daha önce medyaya yaptığı iddialı açıklamalarda,2 yıl içerisinde Türkiye’de  11 , Arap ülkelerinde ve Türki Cumhuriyetlerde 15 noktada yer almayı planladığını, Mü’Mine markasının  yurt dışına açılma ve büyüme hedefini planlama sürecini anlatmıştı..

image

Tozlu, Türkiye’deki yanlış yürütülen outlet sistemine karşı oluşturulmuş, insanların aklındaki alışveriş kavramını kökten değiştirecek, dünyaca ünlü markaları tek bir çatı altında birleştirmeyi amaçlayan, tüketicinin ve dünyaca ünlü markaların temsilcilerinin isteklerine göre şekillenmiş bir gerçek outlet projesidir. Türkiye’de uygulanmakta olan outlet mağazacılık sistemi, markalara, üretici firmalara, AVM’lere zarar verdiği kadar tüketiciye de ciddi anlamda zarar veren bir sistemdir.

image

 Style Fashion Outlet tarzı Türkiye için de bizim için de yeni. Daha önce büyük zincir mağaza kuruluşları kendi ellerinde kalan ürünleri değerlendirmek adına belli outlet’ler oluşturdular. Ama üst düzey moda markalarına yönelik mağazaların elinde kalan değil de gerçek anlamda outlet anlayışına yönelik bir outlet organizasyonu yapılmadı.Markalar daha inlet olarak normal sezonda yeni yapılandıkları için, buna sıcak bakmadılar. Biz de burada küçük küçük outletler yapmamak adına bekledik, artık bu defile ile çalışmalarımız daha hızlanacak ,diyerek projenin doğru planlamasının altını çizmişti..

image

                              Dünya markalarına çok uygun fiyatlarla ulaşılacak olması konuklarca ilgi ile karşılandı

Geceye Moda ve Cemiyet hayatı yoğun ilgi gösterd

TGSD Genel Sekreteri Burçin Çolak Özer , Deniz Akkaya ,Mehmet Köymen ,Elif Ece Uzun ,Ümit Temuçin, ,Rita Fink,Duygu Cinislioğlu,Mutlu Demirdelen gibi moda sektörünün yakın tanıdığı isimler dışında , Saruhan Ünal ,Yelda İpekli , Zafer Kozanoğlu ,Arzu Kunt ,Burcu Karabacak Büşra Özal , Arzu Özal, Ece Kıral , Esin Kolancıoğlu, Gülay Kamaz Gül Ergi ,Gülbin Simitçioğlu Gülgün Çavuşoğlu  Mine Sarıbıyık  Neslihan Kozanoğlu, Prof Hilal Mocan ,Prof Faruk Şen,Oya Kalender, Zafer Kozanoğlu gibi sanat ve cemiyet hayatından isimler gecede dikkat çekti.

Mü’MİNE ile lüks outlet farkı,Türkiye’de distribütörlüğünü yaptığı markalar;

VersaceJeans- VersaceCollection-TrussardiJeans- TruTrussardi- Iceberg-ToscaBlu- Galliano-GFFerre- CNC-Galliano-Gattinoni- CavalliClass- LaMartina- Maliparmi- LesCopains-Piquadro- RoccoBarocco-VictorRolf- VersaceHome- CavalliHome- Fendi- Marina yachting- BluMarine- BluGirl- AlbertoGuardini- FrankieMorello- FratelliRozettiFlexa- Colmar.

image

                                                            Mine Tozlu defileye gelen konukları ile yakınen ilgilendi

D&G- Dior- Prada- Moschino- Gucci- Hermes- Etro- Paul&Shark- Givenchy- CocoChanel-JeanPaulGaultier- YvesSaintLauren- Lanvin- Cesare Paciotti- ErmannoScervino-Polo RalphLauren- DolceGabbana- MarcJacobs- MiuMiu- Bvlgari- Tods- CristianDior-Moschinochipandchic- Marcbymarcjacobs- JuicyCouture- LuiJo- RedValentino-SoniabyS.Rykiel- Pinko- RalphLaurenBlueLabel- M missoni- Kenzo- Chloe- ArmaniJeans-EmporioArmani- Armani Collezione- TomFord- BoggiMilano- Cerruti1881- AlbertaFerretti –Bally- BorbonesePatriziaPepe- JilSanderNavy- LuisaSpagnoliCasadei- AnnaritaN- Krizia-Baldinini- ValentinoGaravani- MarioValentino- Laura Biogiotti- Leonard- BrunoMagli- Aldrovaldini- TedLapidus- Cartier-Nina Ricci- VeraWang-Hogan- Max Mara- Diesel-JacobCohen- EnricoCoveni- Byblos- Genny- Dunhill- Davidoff- Lancel- CK Jeans-TommyHilfiger- GuiseppeZanotti- Zadic&Voltaire- TrueReligion- Guru- MissSixty- Energie-Replay- Harmond&Blaine- Carven- JustCavalli- TerryMugler- HugoBoss- MaxCo- Furla-GuyLaroche- Ferrari- Burberry- StellaMcCartney- Seven-U Blancioni- Hermes- Moresci-Church’s- Superga- Toms- Hunter- Barbour- Belstaff- Moncleir- Timberland- ArmaniJunior-BurberryKids- PoloKids- D&G Kids- CavalliAngel- Gas-Escada- DKNY- IsseyMiyake-Lanvin- MichaelKors.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR