Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAHAR ŞIKLIĞI İÇİN NASIL GİYİNMELİ ?
BAHAR ŞIKLIĞI İÇİN NASIL GİYİNMELİ ?
Bir sıcak bir serin olan havalarda ne giyeceğimizi şaşırır olduk! Bir gün bakıyoruz hava 17 derecenin altında, diğer gün ise 23 derecelerde dolaşıyor. Bu da çok ağır olmasa da hasta olmamıza neden oluyor. Yaz ayına yavaş yavaş yaklaşırken, bu havalarda ne giymeniz gerektiğini ayrıntılı bir şekilde okumaya hazır mısınız?
19 Nisan 2016, 12:15

 

Sezonun hit trendlerinden uzak kalmadan hem de mevsime uygun bir şekilde stil sahibi olmanın yolu modanın klasik parçalarından geçiyor.

Bu parçaları gardırobunuzun favorileri olarak belirlerseniz hem mevsimin değişik sıcaklıklarından korunur hem de stil sahibi olmanın püf noktalarını yakalarsınız.

Sezonun hit trendlerinden uzak kalmadan hem de mevsime uygun bir şekilde stil sahibi olmanın yolu modanın klasik parçalarından geçiyor. Bu parçaları gardırobunuzun favorileri olarak belirlerseniz hem mevsimin değişik sıcaklıklarından korunur hem de stil sahibi olmanın püf noktalarını yakalarsınız.

KLASİKLERE GARDIROBUNUZDA YER AÇIN

Mevsim soğuklarından korunmak ve mevsim normalinin üzerindeki sıcaklıklarda bile sorun yaşamamak için mükemmel bir trençkot en ideal dış giyim parçanız olmalı. Hem serin hem de sıcak havalarda üzerinizde rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz. Üzerinizde muhteşem bir trençkot varken, kimse başka ne giydiğinize dikkat etmeyecektir! Stil sahibi bir kadının yapması gereken tek şey ise, bu mükemmel trençkotu, muhteşem gözlüklerle tamamlamaktır!

BEYAZ GÖMLEK İLE DAİMA COOL

Beyaz bir gömleğiniz varsa, onu üniformanız haline getirmenizi tavsiye edebiliriz! Beyaz gömlekli bir kadın daima kıskançlık uyandırır. Çabasız bir şıklık sağlar. Stil sahibi olmanız için çok fazla uğraşmanızı gerektirmez. Sezonun hit trendine uygun olarak hafif erkeksi bir gömlek almanızı şiddetle tavsiye ederiz. Altına giydiğiniz kısa paça skinny Jean ile ideal bir kombin oluşturun. Gömleğinizin tek ucunu pantolonun içine sokarak maskülen bir stil yakalayabilirsiniz.

TOPUKLU AYAKKABILARA KISA BİR MOLA

Bu mevsimde her an yağmur yağma olasılığını işin içine katmalısınız. Dolayısı ile topuklu ayakkabı ya da herhangi bir stiletto giyerek işinizi zora sokmayın deriz. Rahat rahat babet ve trend listelerinde bir numaraya yaklaşan sneaker’lara şans vermelisiniz. Babetlerde seçiminizi Chanel’den yana kullanabilir, sneaker içinse AdidasNike ya da New Balanca gibi markalara yönelebilirsiniz. Bir ipucu daha; sneaker’ları midi boy etekler veya kumaş pantolonlarla kullanmayı da denemelisiniz.

MASKÜLEN BİR HAVA

Kalın trikolar fazla, inceleri ile üşüyorsanız sizin için en ideal parça blazer’lar! Hem şık hem de geleneksel olmayan bir alışveriş yapma peşindeyseniz seçiminizi bu parçalardan yana kullanın ve erkeklerin maskülen etkisini kendi stilinize taşımaktan korkmayın. Hem kumaş pantolon, hem jean’ler hem de elbiselerle ideal bir şekilde tamamlanabilen blazer ceketleri erkeklerden daha iyi taşıyacağınız kesin! İpekyolZara ve Networkmarkalarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Modanın klasikleşmiş ve her sezon trend listelerinin başında olan parçaları gardırobunuzun demirbaşı yaparsanız bu mevsimlerde ne giyeceğim sorunsalı sizin için bir dert olmaktan çıkar ve her gün stil sahibi olmanın keyfini en güzel şekilde yaşarsınız. O halde dolap yenilemek için kolları sıvamanın tam zamanı! 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR