Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERKEK MODASINDA YENİ RÜZGAR
ERKEK MODASINDA YENİ RÜZGAR
Brand Who, bu kreasyonda da “long fit” parçalardan vazgeçmemişti. Önümüzdeki kış rahat ve casual bir giyim tarzı, sokaklardaki yerini alacak gibi görünüyor.
13 Nisan 2016, 10:02
 
ERKEK GİYİM’DE YEPYENİ BİR SOLUK: BRAND WHO
 
Biliyorsunuz bugünlerde erkek giyim üzerine de yazan bir blog yazarıyım.  O yüzden Brand Who’nun Sonbahar- Kış kreasyonunu da kaçırmadım. İki genç girişimci tarafından kurulan ve sektörün gözdelerinden biri olan Brand Who, bu kreasyonda da “long fit” parçalardan vazgeçmemişti.
 
image
 
Long fit t-shirtler ve oversize sweatshirtler, kreasyonun tamamına hakimdi diyebiliriz. Önümüzdeki kış rahat ve casual bir giyim tarzı, sokaklardaki yerini alacak gibi görünüyor. Her ne kadar klasik tarz erkek giyimin fanı olsam da, Brand Who beni spor giyim konusunda ikna etmeyi başardı.  
 
image
 
Sıfır yakaların içinden fırlayan atkılar, paçaların üstüne çıkarılmış çoraplar,  bele yan bağlanmış hoodielerden tutun long fitlerin üstüne giyilmiş kısa montlar ve montların katlanmış kolları altından çıkan uzun kollulara kadar kreasyonun her kombinasyonunda var olan asimetrik ve hareketli yapıya mest oldum.  İçimden, “Türkiye’ de böyle giyinen erkeklerin sayısı artmalı artık!!” nidaları  yükseliyordu. 
 
image
      
Beni heyecanlandıran diğer bir nokta ise erkekte tek parça giyimi vurgulayan tulumlar oldu. Kreasyonda iki tane tulum vardı ki beni James Denton’ın  Desperate Housewives dizisindeki tamir sahnelerine götürdü. Beyler neden tulum giymiyorsunuz? Brand Who’nun beyaz ve denim tulumları mükemmel. Giymelisiniz.  
 
Ayrıca Brand Who kreasyonunda da, yine renkli bir sonbahar-kış sezonu yaşayacağımızın sinyallerini görüyorduk. Yer yer hardal sarısı ve petrol mavisi kullanılsa da bu sezon Brand Who’nun favori rengi kırmızı, favori deseni ise çizgiliydi.  Kırmızı renkteki t-shirt, hırka ve montlarıyla kırmızının her halini; çizgili desenli t-shirt, mont ve boğazlıları ile de çizgili desenin her halini yaşattılar bizlere.  
 
image
 
Son olarak en beğendiğim tasarımlarından biri olan aşağıdaki paltodan bahsedeceğim.  Deseni, renkleri, kesimi kısacası her şeyiyle tam puan almayı hak ediyor. Zaten, Brand Who’da en son sırada sergiledi ve noktayı koyarak kapanışı yaptı. Teşekkürler Brand Who. Erkek giyime yeni bir soluk getirdin. 
 
Funja TÜRK    / www.funjaturk.com
Gökhan SAR   / Fotoğraf
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR